Στην εικόνα βλέπετε την Macan GTS.

Μόνο ηλεκτρική η Porsche Macan από το 2024;

2.446 Επισκέψεις στο άρθρο (11/2/2020)

Ζούμε επίσης σε μια εποχή όπου η ηλεκτροκίνηση στα αυτοκίνητα εξελίσσεται με εξαιρετικά γρήγορο ρυθμό. Γι` αυτό και η Porsche θα έχει στη σύνθεσή της μία αμιγώς ηλεκτρική Macan που θα ξεκινήσει τον επόμενο χρόνο. Δεν θα είναι όμως η μόνη έκδοση του γερμανικού SUV, τουλάχιστον έως το 2024.


Η γερμανική φίρμα μαζί με τη χωρίς ρύπους έκδοση της Macan θα διατηρήσει στη γκάμα της και τις εκδόσεις που εξοπλίζονται με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Σύμφωνα με αναφορές μέσων του εξωτερικού, οι προαναφερθείσες εκδόσεις θα συνυπάρχουν για τουλάχιστον τρία χρόνια μετά την έλευση του ηλεκτρικού μοντέλου, ενώ αν χρειαστεί το χρονικό διάστημα θα μπορεί να επιμηκυνθεί.
 
Μέσα στο 2019 η Porsche προχώρησε στην ανανέωση της Macan, όμως η ηλεκτρική έκδοση του δημοφιλούς SUV που θα παρουσιαστεί το 2021 και θα είναι διαθέσιμη στις αγορές το 2022, θα λογίζεται ως διαφορετικό μοντέλο. Για αυτό και λέγεται πως αμέσως μετά το λανσάρισμά του, η Porsche θα προχωρήσει σε μία γερή αναβάθμιση της τρέχουσας Macan. Αυτό θα βοηθήσει στη διαφοροποίηση των δύο εκδόσεων τουλάχιστον για τα προαναφερθέντα τρία έτη, ενώ από κει και πέρα η γερμανική φίρμα θα αποφασίσει εάν και πότε θα αποσύρει τις εκδόσεις με μοτέρ καύσης.
 
¶λλα στοιχεία δεν έχουν φτάσει μέχρι στιγμής στην επιφάνεια, όμως η ηλεκτρική Macan είναι λογικό να έχει κάποιες διαφοροποιήσεις στο εξωτερικό μέρος σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις της, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη ευρυχωρία στο εσωτερικό.

FORD E-TRANSIT
OPEL