Σε δοκιμές το επόμενο Range Rover Sport

3.525 Επισκέψεις στο άρθρο (17/2/2020)

Η Land Rover έχει ξεκινήσει τις δοκιμές του νέου Range Rover Sport και αυτά είναι τα πρώτα στοιχεία που μαθαίνουμε.


Σε δοκιμές βρίσκεται το νέας γενιάς Range Rover Sport μετά από σχεδόν 7 χρόνια παρουσίας του στην αγορά. Ο διάδοχος του βρετανικού αυτού SUV θα είναι έτοιμος να λανσαριστεί στα τέλη του 2021 ή στις αρχές του 2022, κάτι που σημαίνει πως υπάρχει άπλετος χρόνος μέχρι να μάθουμε όλα τα απαραίτητα για το τι πρέπει να περιμένουμε.

Τόσο το «απλό» Range Rover που θα προηγηθεί όσο και η Sport έκδοση θα βασιστούν πάνω στην νέα ΜLA πλατφόρμα που θα χρησιμοποιηθεί πρώτα στην αμιγώς ηλεκτρική Jaguar XJ. To δάπεδο αυτό μπορεί να υιοθετήσει τόσο κινητήρες εσωτερικής καύσης όσο και υβριδικά και αμιγώς ηλεκτρικά κινητήρια σύνολα.

Στις βασικές εκδόσεις, οι κινητήρες εσωτερικής καύσης θα συνδυάζονται με ήπια υβριδικά συστήματα. Οι γνώριμοι εξακύλινδροι σε σειρά της εταιρείας θα λάβουν σίγουρα το χρίσμα αλλά είναι πολύ πιθανό να βρούμε κάποιο από το καπό και κάποιον V8 από την BMW.

Όσον αφορά το κομμάτι της εξωτερικής εμφάνισης, οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως η σχεδιαστική του ταυτότητα θα μοιάζει πολύ στο νέο Velar.
Περισσότερα στοιχεία αναμένονται να έρθουν στο φως σύντομα.
 

Mercedes
moto