2 φωτογραφίες »

Η Skoda ανακοίνωσε επίσημα ότι η τέταρτη γενιά της Octavia RS θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Σε τρεις εκδόσεις και δύο ιπποδυνάμεις η Octavia RS

6.108 Επισκέψεις στο άρθρο (19/2/2020)

Ένα έγγραφο που διέρρευσε μέσω του διαδικτύου γνωστοποιεί τις ιπποδυνάμεις που θα έχει η νέα Skoda Octavia RS, ενώ παράλληλα επιβεβαιώνει πως θα προσφερθεί τόσο με κινητήρα βενζίνης και πετρελαίου, αλλά και ως plug-in υβριδική. Δείτε πότε θα φτάσει η ισχυρότερη έκδοση του τσεχικού hatchback.


Η Skoda ανακοίνωσε επίσημα ότι η τέταρτη γενιά της Octavia RS θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα της στις αρχές του επόμενου μήνα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης με ένα plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης για πρώτη φορά. Ενώ η τσεχική μάρκα δεν έχει πει κάτι για την ισχυρότερη έκδοση του best seller της, τώρα γνωρίζουμε ότι τόσο η βενζινοκίνητη όσο και η ντίζελ έκδοση θα ακολουθήσουν λίγο μετά την ηλεκτροκίνητη έκδοση «iV».
 
Όπως αναφέρει το έγγραφο που διέρρευσε από τη Skoda Αυστρίας, η  Octavia RS θα είναι διαθέσιμη με τους 2λιτρους κινητήρες βενζίνης (TSI) και πετρελαίου (TDI), με τον πρώτο να προσφέρει 245 ίππους και τον δεύτερο 200. Η βενζινοκίνητη RS θα είναι διαθέσιμη είτε με ένα χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων, είτε με ένα προαιρετικό 7άρι αυτόματο διπλού συμπλέκτη (DSG). Στην αντίπερα όχθη η ντίζελ επιλογή θα συνδυάζεται αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο των 7 ταχυτήτων. Αμφότερα τα μοντέλα είναι προγραμματισμένα να κυκλοφορήσουν στις αγορές στα τέλη Αυγούστου.
 
Νωρίτερα ωστόσο θα έχουμε δει την Octavia RS με το plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης. Στην εν λόγω έκδοση το μοντέλο θα έχει την ίδια ιπποδύναμη με τη βενζινοκίνητη, δηλαδή 245 ίππους, θα συνδυάζεται με εξάρι DSG κιβώτιο ταχυτήτων και θα είναι διαθέσιμη στις αρχές του Ιούνη.
 
Το ίδιο διάστημα με την plug-in «καυτή» Octavia RS, θα δούμε επίσης μία απλή έκδοση του μοντέλου συνδυαστικής ισχύος 205 ίππων, αλλά και μία ακόμα με τον 1.000άρη TSI κινητήρα απόδοσης 110 ίππων που θα έχει δυνατότητα να συνδυαστεί και με ήπια υβριδικό σύστημα κίνησης. Τέλος για το τέλος του Αυγούστου έχει προγραμματιστεί να φτάσει και η έκδοση φυσικού αερίου (CNG), με ισχύ 131 ίππους και επτάρι DSG κιβώτιο ταχυτήτων.

PEIRAIOS LEASING
OPEL