To τρέχον μοντέλο.

Σε δοκιμές το ανανεωμένο Κia Rio

2.771 Επισκέψεις στο άρθρο (24/2/2020)

Πιθανότατα μέχρι το τέλος του έτους θα παρουσιαστεί το ανανεωμένο Kia Rio υιοθετώντας μικρές αλλαγές στην εξωτερική του εμφάνιση και στην καμπίνα.

Σε δοκιμές υπό ακραίες συνθήκες στην Σκανδιναβία «συνελήφθη» το Kia Rio, με τις πληροφορίες μας να κάνουν λόγο πως βρισκόμαστε κοντά στον ερχομό ενός γερού facelift για κορεάτικο μικρό.

Η Kia έχει «ντύσει» το αυτοκίνητο με καμουφλάζ από άκρη σε άκρη, ωστόσο πηγές μέσα από την εταιρεία αναφέρουν πως οι αλλαγές δεν θα είναι τόσο δραματικές σε σχέση με το μοντέλο που βρίσκεται αυτή την στιγμή στις αντιπροσωπείες. Διαφοροποιήσεις αναμένουμε στους δύο προφυλακτήρες και στην διάταξη των εμπρός φωτιστικών σωμάτων ενώ γίνεται λόγος πως η άνω και η κάτω γρίλια θα μεγαλώσουν ελαφρώς. Η παλέτα των χρωμάτων θα προσφέρει πιθανότατα επιπλέον επιλογές ενώ τέλος, θα διατίθενται νέα σετ για τις ζάντες.

Το σκηνικό στην καμπίνα δεν αναμένεται να είναι σημαντικά αλλαγμένο, παρά ταύτα, η Κia είναι πολύ πιθανό να προσφέρει νέο φινίρισμα και ένα ίσως πιο εξελιγμένο σύστημα infotainment. To ανανεωμένο Kia Rio θα συνεχίσει να προσφέρεται σε βενζίνη και diesel τόσο με μηχανικό όσο και με αυτόματο κιβώτιο αλλά δεν θα υπάρχουν νέες προσθήκες στην παλέτα των κινητήριων συνόλων.

Το ανανεωμένο Κia Rio δεν θα προλάβει την Έκθεση της Γενεύης, αφού θα είναι έτοιμο στα τέλη του 2020 ή στις αρχές του 2021.
 

AUTOFIT PASXA
Audi