Τι θα γίνει τελικά με τις BMW που παίρνουν φωτιά;
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τι θα γίνει τελικά με τις BMW που παίρνουν φωτιά;

116.730 Επισκέψεις στο άρθρο (25/2/2020)

Περιμένουμε την απάντηση της BMW για τα εκατοντάδες επίφοβα για φωτιά αυτοκίνητα εντός Ελλάδος. Η έρευνα μας έδειξε πως στην Ευρώπη επηρεάζεται σχεδόν όλη η γκάμα: οι Σειρές 1, 2, 3, 4, 5 και 6, αλλά και οι X3, X4, X5 και X6. Τι γίνεται στην Ελλάδα;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Επικοινωνήσαμε με την BMW Ελλάδας ζητώντας να μάθουμε πόσα αυτοκίνητα πρέπει να ανακληθούν και να επισκευαστούν στην χώρα μας, ποια μοντέλα συγκεκριμένα, αλλά και τι σκοπεύουν να κάνουν για να καλυφθούν οι κάτοχοι. Επίσης, ζητήσαμε οδηγίες για τους κατόχους των συγκεκριμένων BMW, που θα περιορίσουν την πιθανότητα να πάρει και το δικό τους αυτοκίνητο φωτιά, μέχρι να ολοκληρωθεί η ανάκληση. Ωστόσο, δεν πήραμε κάποια απάντηση μέχρι τώρα.

Το «φλέγον» ζήτημα που αφορά τον κίνδυνο πυρκαγιάς εν κινήσει για diesel μοντέλα της BMW συνεχίζει να απασχολεί την αυτοκινητική επικαιρότητα λόγω της τεράστιας ανησυχίας που έχει προξενήσει σε δεκάδες αναγνώστες-κατόχους μοντέλων της βαυαρικής φίρμας που επικοινώνησαν μαζί μας. Δεκάδες είναι τα περιστατικά φωτιάς εντός και εκτός ευρωπαϊκών συνόρων, που έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου και μας έκαναν να επικοινωνήσουμε με την BMW Ελλάς για το τι μέλλει γενέσθαι στην χώρα μας.

Κάντε κλικ στην εικόνα και δείτε: Πάνω από 1.000 «εύφλεκτες» BMW στην Ελλάδα & Επιστολή προς την BMW Hellas
Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
NISSAN