3 φωτογραφίες »

Είναι αυτό το i20 N ή η N Line έκδοση;

To Ηyundai i20 N;

7.677 Επισκέψεις στο άρθρο (5/3/2020)

Ένα μυστηριώδες μοντέλο έκανε την εμφάνισή του στα τελευταία δευτερόλεπτα του νέου video της Hyundai για το i20. Είναι αυτή η N έκδοση του μοντέλου;


Περίπου τρεις βδομάδες πριν η Hyundai προχώρησε στην παρουσίαση του ολοκαίνουριου i20 θέλοντας να το φέρει και την Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης για να κάνει το ντεμπούτο του μπροστά στα μάτια του κοινού. Ο κορονοϊός χάλασε τα πλάνα της εταιρείας, ωστόσο η Hyundai δεν χάνει τον χρόνο της αφού φαίνεται πως εργάζεται πάνω στην αποκάλυψη της σπορ έκδοσής του.

Η φίρμα αποκάλυψε χθες ένα μικρό video στο Youtube αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες γύρω από την σχεδίαση του νοτιοκορεάτικου μικρού, όμως στο τέλος του video, εμφανίστηκε κάτι πολύ ενδιαφέρον. Γίνεται αμέσως διακριτό πως δεν πρόκειται για ένα «απλό» i20 αφού  η κόκκινη γραμμή στο πλάι, η μεγαλύτερη αεροτομή και οι νέες ζάντες μας κάνουν να πιστεύουμε πως πρόκειται είτε για το i20 N Line είτε το πολυαναμενόμενο i20 N.

To πιο πιθανό ενδεχόμενο είναι να πρόκειται να πρόκειται για την Ν Line έκδοση του μοντέλου αφού είναι πιο λογικό να παρουσιαστεί αυτή πρώτη. Πάντως, υπάρχουν αναφορές πως πρόκειται όντως για την N έκδοση υψηλών επιδόσεων που θα βρεθεί αντιμέτωπη με τα Ford Fiesta ST, το Polo GTI και το επερχόμενο Toyota GR Yaris.

Δείτε το video.
 

NEO TRAFIC
skoda