Λάμψη από το Hollywood έλαβε το νέο Fiat 500e.

O DiCaprio πάει «All-in» με το Fiat 500e (+vids)

2.382 Επισκέψεις στο άρθρο (9/3/2020)

Ένα από τα δυνατά της «χαρτιά» έριξε στο τραπέζι αναφορικά με την προώθηση του νέου 500e η Fiat, η οποία συνεργάστηκε με τον πασίγνωστο χολιγουντιανό αστέρα, Leonardo DiCaprio δημοσιεύοντας δύο νέα διαφημιστικά σποτ, τα οποία μπορείτε να δείτε!

Από τη στιγμή που το αμιγώς ηλεκτρικό 500e στερείται των ρύπων, ο DiCaprio που είναι γνωστός για τις ακτιβιστικές του δράσεις - μεταξύ αυτών και για την κλιματική αλλαγή – είπε αμέσως το ναι και πρωταγωνίστησε σε δύο ξεχωριστά βίντεο προώθησης του αυτοκινήτου. Αμφότερα φυσικά έχουν ως θέμα το νέο μοντέλο της ιταλικής μάρκας.
 
Το ένα από τα βίντεο ονομάζεται «All-In» και είναι αφιερωμένο στην πρώτη έκδοση με την οποία λανσάρεται το ηλεκτρικό μίνι που πήρε την ονομασία «La Prima». Σε αυτή τη διαφήμιση, ο DiCaprio προσκαλεί τους θεατές να δεσμευτούν για την καταπολέμηση της αλλαγής του κλίματος και την υποστήριξη της βιωσιμότητας.
 
Το δεύτερο κλιπ που ονομάζεται «Reincarnation» (Μετενσάρκωση δηλαδή στα ελληνικά), εστιάζει περισσότερο  Fiat ως μάρκα κάνοντας μία σύντομη αναδρομή στα παρελθοντικά χρόνια ξεκινώντας από το 1957.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως η Fiat θα κατασκευάσει τρία αποκλειστικά μοντέλα του 500, που θα τιτλοφορηθούν ως Armani, Bvlgari και Kartell και θα πωληθούν σε δημοπρασία, με τα έσοδα να πηγαίνουν σε μία από τις περιβαλλοντικές οργανώσεις του Leonardo DiCaprio.
 
Δείτε τα παρακάτω βίντεο που προσφέρονται και με ελληνικούς υπότιτλους
  

Hyundai
vw