3 φωτογραφίες »

To νέο Ford Focus.

Nέο pick-up θέλει η Ford

4.107 Επισκέψεις στο άρθρο (10/3/2020)

Η Ford θέλει να λανσάρει μέσα στα επόμενα δύο χρόνια ένα πολύ προσιτό pick-up χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα του Focus. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.


Ένα νέο pick-up που θα τοποθετηθεί κάτω από το Ranger ετοιμάζει η Ford με τις πρώτες αναφορές να κάνουν λόγο πως θα λανσαριστεί στα τέλη του 2021 με κόστος κάτω από τις 20.000 δολάρια.

Το pick-up λέγεται πως βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη και ότι το έχουν δει ήδη οι πρώτοι αντιπρόσωποι με πηγές κοντά στο στρατόπεδο της φίρμας να διαρρέουν πως η πρώτη επαφή τους δημιούργησε πολύ θετικά συναισθήματα.

Ακριβείς πληροφορίες σχετικά με το τι πρέπει να περιμένουμε δεν υπάρχουν. Το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν αναφορές που έκαναν λόγο πως το νέο pick-up θα βασιστεί στην ίδια πλατφόρμα που χρησιμοποιεί και το νέο Focus, θα έχει την κωδική ονομασία P758 και ότι θα κατασκευαστεί στο Hermosillo του Mεξικό. Στο εργοστάσιο αυτό κατασκευάζονται τα Fusion και Lincoln MKZ αλλά η παραγωγή τους θα σταματήσει σύντομα.

Η Ford λέγεται πως έχει μεγάλες προσδοκίες από την εμπορική πορεία που θα έχει το μοντέλο αφού περιμένει πως θα σημειώνει πωλήσεις μεγαλύτερες από 100.000 αυτοκίνητα. Εάν αυτή η πρόβλεψη βγει αληθινή, το νέο pick-up θα μπορούσε να ξεπεράσει ακόμα και το Ranger που σημείωσε πέρυσι στις ΗΠΑ 83.571 πωλήσεις.

Απαρατήρητη δεν μπορεί να περάσει ούτε η τιμή, αν όντως πρόκειται να κοστολογηθεί κάτω από τις 20.000 δολάρια, αφού θα γίνει το πιο προσιτό pick-up στην αγορά των ΗΠΑ.
 

Toyota
test center