Ένα από τα Golf R είχε το σώμα της προηγούμενης γενιάς, ενώ ένα άλλο είχε το νέο αμάξωμα.

Εντοπίστηκε το νέο VW Golf R (+vid)

3.453 Επισκέψεις στο άρθρο (10/3/2020)

Μπορεί τις περισσότερες εκδόσεις του νέου Volkswagen Golf να τις έχουμε δει, όμως ένα βίντεο έρχεται στο φως της δημοσιότητας και μεταξύ άλλων παρουσιάζει του πρωτότυπο του Golf R που απομένει για να ολοκληρώσει τη γκάμα της όγδοης γενιάς του αυτοκινήτου.


Το βίντεο αυτό φαίνεται πως έχει καταγραφεί πριν από λίγο διάστημα σε μία περιοχή κοντά στο St Moritz της Ελβετίας. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο χρήστης που το έχει μοιραστεί στο youtube, ενώ κατευθύνονταν προς ένα εστιατόριο συνάντησε πλήθος πολλών διαφορετικών πρωτότυπων της VW. Μάλιστα μεταξύ αυτών ήταν το Golf GTI, το οποίο πλέον έχει κάνει επίσημα την εμφάνισή του μαζί με τα GTD και GTE.  
 
Κοιτώντας το βίντεο βλέπουμε κάποια Golf GTI που φέρουν το σώμα παραγωγής αλλά χωρίς τα φώτα LED στον μπροστινό προφυλακτήρα, ενώ μερικά άλλα «κρύβονταν» κάτω από το αμάξωμα της προηγούμενης γενιάς. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με το πιο «καυτό» R, καθώς ένα από τα αυτοκίνητα είχε το σώμα της προηγούμενης γενιάς, ενώ ένα άλλο είχε το νέο αμάξωμα, αν και με τους μπλε τόνους στην μπροστινή μάσκα όπως είδαμε στο plug-in υβριδικό GTE.
 
Το νέο Golf R αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του μέσα στους επόμενους μήνες, ωστόσο έχοντας δει το νέο Golf GTI σε επίσημες εικόνες, αναμένουμε το ίδιο περίπου αμάξωμα, αλλά με τέσσερις απολήξεις εξάτμισης.
 
Μεταξύ άλλων στο βίντεο εμφανίζονται τα πρωτότυπα των Tiguan και Arteon R, ενώ ο άντρας με την που εμφανίζεται στο βίντεο λέει ότι είδε ένα καμουφλαρισμένο Audi A1 Sportback με τέσσερις απολήξεις εξάτμισης, όμως να θυμίσουμε πως η Audi έχει γνωστοποιήσει πως δεν πρόκειται να κατασκευάσει ούτε ένα S1, αλλά ούτε και ένα RS1.
 
Δείτε το βίντεο  
 

LEASING APRILIOS
skoda