Βλέπετε το τρέχον μοντέλο.

Ετοιμάζεται η ανανεωμένη AMG E 63 Estate

2.368 Επισκέψεις στο άρθρο (23/3/2020)

Στη Γερμανία εντοπίστηκε η ανανεωμένη Mercedes-AMG E63 Estate η οποία προετοιμάζεται για να κάνει το ντεμπούτο της.


Πριν από λίγες ημέρες είδαμε την ανανεωμένη E-Class της Mercedes να κάνει πρεμιέρα και σήμερα, λίγες ημέρες αργότερα η πιο ισχυρή βάγκον έκδοση αυτής εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια δοκιμών εξέλιξης. Οι κατασκοπευτικοί φωτογραφικοί φακοί εντόπισαν τη Mercedes-AMG E63 Estate η οποία έφερε μερικό καμουφλάζ στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα.
 
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες οι επανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες θα είναι οι βασικές αλλαγές στο φρεσκάρισμα της εμφάνισης. Ο μπροστά θα φιλοξενεί τις μεγάλες εισόδους αέρα, ενώ ο πίσω τις τέσσερις απολήξεις του συστήματος εξάτμισης. Σε άλλα στοιχεία τα φωτιστικά σώματα στο πίσω μέρος του ισχυρού βάγκον ίσως έχουν πολύ ήπιες σχεδιαστικές αλλαγές στην υπογραφή τους, ενώ παρών θα είναι και τα μεταλλικά διακοσμητικά χαρακτηριστικά, όπως μία μπάρα που περνάει πάνω από τα πίσω φώτα.
 
Στο εσωτερικό, η E 63 Estate θα φέρει την πιο πρόσφατη έκδοση του συστήματος MBUX, ενώ η ισχύς θα πρέπει να προέρχεται από το ίδιο 4,0 λίτρων twin-turbo V8 κινητήρα που έχει και το σημερινό μοντέλο. Να σημειώσουμε πως στην τρέχουσα Ε 63 η ισχύς ανέρχεται στα 573 άλογα, ενώ στην Ε 63 S στα 612 άλογα.
 
Δεν γνωρίζουμε αν θα αλλάξουν οι αριθμοί απόδοσης, αλλά θα ξέρουμε πριν από το τέλος του έτους, όταν η Mercedes-AMG αναμένεται να φέρει το ανανεωμένο μοντέλο σε όλους τους εκθεσιακούς χώρους.

Hyundai
OPEL