Η Giulietta στο τέλος του τρέχοντος έτους θα φτάσει στο τέλος της.

Τελειώνει φέτος η Alfa Romeo Giullieta

4.444 Επισκέψεις στο άρθρο (2/4/2020)

Δημοσιεύματα που έκαναν λόγω για το τέλος της Alfa Romeo Giulietta είχαν κάνει εδώ και πολύ καιρό την εμφάνισή τους, ωστόσο σήμερα ήρθε η επιβεβαίωση και από τα επίσημα χείλη της ιταλικής εταιρείας!


Η είδηση γνωστοποιήθηκε από τον επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ Fabio Migliavacca ο οποίος φιλοξενήθηκε σε βρετανικά μέσα ενημέρωσης και δήλωσε: «Η Giulietta στο τέλος του τρέχοντος έτους θα φτάσει στο τέλος της. Η τάση είναι να έχουμε SUV μοντέλα στη μικρομεσαία κατηγορία, οπότε να περιμένετε πως η Tonale θα αντικαταστήσει την Giulietta».
 
Παράλληλα το στέλεχος της ιταλικής μάρκας πρόσθεσε πως η Alfa Romeo επικεντρώθηκε στο να εξασφαλίσει ότι η επερχόμενη Tonale θα έχει την ίδια δυναμική οδήγηση με την Giulietta παρά το γεγονός ότι είναι SUV: «Δεν αναμένουμε ότι η δυναμική οδήγηση θα είναι ένα αδύναμο σημείο για την Tonale», είπε χαρακτηριστικά.
 
Με αυτό τον τρόπο ήρθε και η επιβεβαίωση των δημοσιευμάτων που σας είχαμε αναφέρει πριν από περίπου δύο μήνες που έκαναν λόγο πως η απόφαση για το τέλος της Giullieta είναι ειλημμένη και ότι η επίσημη ανακοίνωση είναι θέμα χρόνου.
 
Κλείνοντας να πούμε πως η Tonale συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης και το μοντέλο παραγωγής αναμένεται να αποκαλυφθεί επίσημα κάποια στιγμή μέσα στο 2020, απλά ίσως πάει λίγο πιο χρονικά λόγω της κατάστασης με την πανδημία. Η Tonale θα βρεθεί κάτω από την Stelvio στη γκάμα των SUV της Alfa Romeo και θα αποτελεί το πρώτο plug-in υβριδικό αυτοκίνητο της μάρκας. Το σύστημα κίνησης που θα χρησιμοποιεί θα είναι ίδιο με αυτό του Jeep Compass PHEV, με την ηλεκτρική αυτονομία κίνησης θα ορίζεται περίπου στα 50 χιλιόμετρα.

ELASTIKA 2024
moto