3 φωτογραφίες »

Το A3 με τις κινέζικες προδιαγραφές «πιάστηκε» χωρίς καμουφλάζ.

Έρχεται το Αudi Α3 σεντάν

3.429 Επισκέψεις στο άρθρο (2/4/2020)

H σεντάν έκδοση του A3 βρίσκεται ήδη στα σκαριά και δεν θα αργήσει να κάνει ντεμπούτο.


To νέο Audi A3 Sportback έκανε ντεμπούτο πριν από λίγο καιρό στην hatchback έκδοση ωστόσο μέσα στο 2020 πρέπει να αναμένεται πως θα παρουσιαστεί, για ακόμη μια γενιά, και σε έκδοση σεντάν.

Ήδη διέρρευσαν κάποιες πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες που δείχνουν το σεντάν Α3 παρκαρισμένο σε κάποιο γκαράζ, ωστόσο πρέπει να σημειωθεί πως πρόκειται για την έκδοση με το μεγαλύτερο μεταξόνιο που προορίζεται για την αγορά της Κίνας. Και έτσι όμως, μπορούμε να πάρουμε μια καλή γεύση για το πώς θα μοιάζει το μοντέλο, που πάντως αναμένεται να υιοθετήσει πλήρως τον καινούριο πρόβολο αλλά και να πάρει δάνειο χωρίς καμία διαφοροποίηση τον εσωτερικό διάκοσμο και την καμπίνα του premium hatch.

Αλλαγές δεν πρέπει να περιμένουμε στα μηχανικά σύνολα, αφού το σεντάν αναμένεται πως θα εξοπλιστεί με τις ίδιες επιλογές που διατίθενται και στο A3 Sportback. Υπενθυμίζουμε πως θα κυκλοφορήσει αρχικά με τρεις εκδόσεις κινητήρων, έναν 1,5 TFSI με 150 άλογα και έναν 2,0 λτ. TDI σε δύο εκδόσεις 116 και 150 ίππων με χειροκίνητο κιβώτιο έξι ταχυτήτων ή το S tronic επτά σχέσεων, ο μοχλός επιλογής του οποίου έχει τώρα πιο compact σχήμα ενώ οι αλλαγές είναι ακόμα πιο γρήγορες. Λίγο μετά το λανσάρισμα, η Audi θα παρουσιάσει και άλλες εκδόσεις κινητήρων, συμπεριλαμβανομένων των 35 TFSI (1.5 TFSI με σύστημα ήπιας υβριδικής τεχνολογίας 48 V) και 30 TFSI (1.0 TFSI) με 110 PS, ενώ αργότερα θα λανσαριστούν η plug-in υβριδική έκδοση, η έκδοση με το φυσικό αέριο, το S3 και οι εκδόσεις quattro.
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto