3 φωτογραφίες »

Η εταιρεία έκανε δικά της δύο τέτοια αυτοκίνητα.

Τα Skoda Kodiaq RS που σώζουν ζωές

1.951 Επισκέψεις στο άρθρο (6/4/2020)

Δύο Skoda Kodiaq RS κατάλληλα διαμορφωμένα, αποτελούν τα νέα υποστηρικτικά οχήματα εδάφους μίας αερομεταφερόμενης υπηρεσίας ασθενοφόρου που έχει βάση στο Ηνωμένο Βασίλειο.


Η υπηρεσία αυτή δραστηριοποιείται στις περιοχές Warwickshire, Northamptonshire, Derbyshire, Leicestershire και Rutland στο Ηνωμένο Βασίλειο, ωστόσο επειδή τα ελικόπτερα δεν πετούν κατά τη διάρκεια της νύχτας, η εταιρεία χρησιμοποιεί και οδικά οχήματα για να ανταποκριθεί σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Μάλιστα η συνεισφορά της είναι πολύ μεγάλη αφού τους πρώτους τρεις μήνες του 2020, ο οργανισμός έχει αναλάβει περισσότερες από 600 αποστολές.
 
Έτσι η εταιρεία που ήδη έχει στη διάθεσή της δύο Skoda Superb έψαχνε κάποιο όχημα μέσω του οποίου θα μπορούσε να αποκτήσει πρόσβαση σε απομακρυσμένες τοποθεσίες, καθώς και να προσφέρει αρκετό χώρο για τη μεταφορά του σωστικού εξοπλισμού που θα χρειαστούν οι διασώστες. Το όχημα αυτό, το βρήκε στο «πρόσωπο» του Skoda Kodiaq RS, το οποίο συνδυάζει έναν πετρελαιοκινητήρα 2,0 λίτρων 236 ίππων και συνδυάζεται με τετρακίνηση.
 
Μάλιστα η εταιρεία έκανε δικά της δύο τέτοια αυτοκίνητα τα οποία φυσικά προσαρμόστηκαν κατάλληλα προκειμένου να είναι σε θέση να εξυπηρετούν τις ομάδες έκτακτης ανάγκης για να λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.
 
«Η αξιοπιστία, η ευελιξία και η ισχύς των δύο νέων μοντέλων Kodiaq RS θα μας επιτρέψουν να συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε ταχέως σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στα Midlands», είπε κατά την παραλαβή των οχημάτων ο επικεφαλής της αερομεταφερομένης υπηρεσίας ασθενοφόρου, Richard Clayton.

Toyota
moto