5 φωτογραφίες »

To νέο VW Golf είναι πάντα Online

32.514 Επισκέψεις στο άρθρο (27/4/2020)

To νέο VW Golf 8 είναι πρότυπο ψηφιοποίησης και συνδεσιμότητας στην κατηγορία του, αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες των, επόμενης γενιάς, online υπηρεσιών VW We Connect.

Μετά από πρότυπο για την αυτοκίνηση, το νέο VW Golf πρωτοπορεί θέτοντας νέα όρια στη χρήση ψηφιακών τεχνολογιών και συνδεσιμότητας. Η πλήρης ψηφιοποίηση του VW Golf 8 εκφράζεται απόλυτα από την ψηφιακή άνεση του Innovision Cockpit, την εξελιγμένη λειτουργία φωνητικών εντολών Voice Control, τα έξυπνα συστήματα υποβοήθησης ή το IQ.DRIVE (μέσω WLAN επικοινωνεί με άλλα αυτοκίνητα στο δρόμο σε ακτίνα έως και 800 μέτρα προειδοποιώντας έγκαιρα για μια επικείμενη επικίνδυνη οδηγική κατάσταση). Κυρίως όμως γίνεται αισθητή χάρη στην απόλυτη αξιοποίηση των online υπηρεσιών VW We Connect.

We Connect
Η υπηρεσία We Connect κάνει την καθημερινότητα πιο ευχάριστη και πιο άνετη, επιτρέποντας την πρόσβαση σε όλες τις σημαντικές πληροφορίες του νέου VW Golf 8 και προσφέροντας υπηρεσίες, όπως η κλήση βλάβης ή ο προγραμματισμός ραντεβού Service. Επίσης με την εφαρμογή Mobile key, το Smartphone γίνεται ψηφιακό κλειδί για το ξεκλείδωμα ή και την λειτουργία του Golf 8 χωρίς την αναζήτηση κλειδιού Μετά από την πρώτη ενεργοποίηση και αφού δημιουργηθεί ένας λογαριασμός Volkswagen ID, η χρήση των Online υπηρεσιών είναι πολύ εύκολη!
 
We Connect Plus
Mε τις συνδρομητικές υπηρεσίες We Connect Plus (δωρεάν τον πρώτο χρόνο για το νέο VW Golf) προσφέρονται επιπλέον έξυπνες τεχνολογίες. Από online πληροφόρηση κίνησης στους δρόμους σε πραγματικό χρόνο και υπολογισμό βέλτιστης διαδρομής μέχρι τη χρήση του Smartphone ως τηλεχειριστηρίου για μια πληθώρα λειτουργιών του αυτοκινήτου και ενημέρωση για ελεύθερους χώρους στάθμευσης ή τιμές πρατηρίων καυσίμων. Έτσι απλά  υπάρχει δυνατότητα για περισσότερη άνεση, ψυχαγωγία και πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο. Επιπρόσθετα, με τη λειτουργία Οnline Voice Control των υπηρεσιών We Connect Plus, το νέο Golf «καταλαβαίνει» ακόμη καλύτερα τις εντολές με αποτέλεσμα την πανεύκολη online επιλογή αγαπημένης μουσικής ή προορισμό στο σύστημα πλοήγησης.

We Connect App
Mε τις υπηρεσίες We Connect App μπορείτε να προβάλετε και να χειριστείτε εφαρμογές του Smartphone σας μέσα από την οθόνη του συστήματος Infotainment, όπως μουσική, ειδήσεις και χάρτες. Mέσω της τεχνολογίας WeUpgrade, ορισμένα χαρακτηριστικά όπως το We Connect App, το AdaptiveCruiseControl, το LightAssist, το σύστημα πλοήγησης, το WirelessAppConect , το hotspotWi-Fi και ο φωνητικός έλεγχος, μπορούν να ενεργοποιηθούν κατόπιν της αγοράς. Αναδρομικά!

Επιπλέον, η έξυπνη εφαρμογή ενημερώνει για την κατάσταση του οχήματος, όσο μακριά και αν βρίσκεται από τον ιδιοκτήτη, ενώ παρέχει διαρκώς πληροφορίες μέσω του κινητού σχετικά με την οδήγηση, το χρόνο συντήρησης του αυτοκινήτου, τον τόπο στάθμευσης και πολλά άλλα.
Έτσι χάρη στα σχετικά προειδοποιητικά μηνύματα δε θα ξεχαστεί το επόμενο Service του αυτοκινήτου, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει δυνατότητα αποστολής ενημέρωσης στον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Service Volkswagen της επιλογής σας με το πάτημα ενός κουμπιού. Ακόμη θα ενημερώσει για τις πιθανές βλάβες του αυτοκινήτου σας μέσω email το Service της VW για να υπάρχει πλήρης έλεγχος.

Χάρη στην καταγραφή στοιχείων, όπως αριθμός στροφών κινητήρα, επιτάχυνση, φρένα και ταχύτητα, μπορεί να γίνει προσαρμογή του στυλ οδήγησης για καλύτερη οικονομία. Στην οθόνη του κινητού εμφανίζονται «ζωντανά» τα δεδομένα σχετικά με την κατανάλωση καυσίμου, ενώ υπάρχει ενημέρωση για τους κοντινούς σταθμούς ανεφοδιασμού και δυνατότητα θέσης στόχων για πιο οικονομική και οικολογική οδήγηση μέσω διαφόρων προκλήσεων και κέρδους επάθλων ή πόντων στο τέλος κάθε αποστολής!

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό είναι η ψηφιακή αποθήκευση των διαδρομών ακόμα και σε μορφή pdf μέσω των αναλυτικών χαρτών της εφαρμογής με στοιχεία, όπως το κόστος καυσίμων και ο χρόνος διαδρομής. Kαι φυσικά αν υπάρξει έκτακτη ανάγκη για βοήθεια θα καλέσει την 24ωρη Γραμμή Εξυπηρέτησης της VW για να φέρει τον οδηγό σχετική επαφή.

VW LEASEPRO
test center