3 φωτογραφίες »

To 0-100 γίνεται σε 5,5 δευτερόλεπτα!

Το Land Rover Defender... ηλεκτροκίνητο!

2.103 Επισκέψεις στο άρθρο (23/4/2020)

Mια εταιρεία μετατροπών που ειδικεύεται πάνω στο μοντέλο αποφάσισε να δώσει το θρυλικό Defender κινητήριο σύνολο από Τesla!


Η εταιρεία East Coast Defenders, τώρα γνωστή ως E.C.D Automotive Design μπορεί να άλλαξε όνομα αλλά συνεχίζει να ασχολείται με την κατασκευή ποιοτικών Land Rover Defender. Το πιο πρόσφατο project της συνδυάζει την πρακτικότητα των μοντέλων της βρετανικής αυτής φίρμας, την ξεχωριστή σχεδίαση του Defender και την ηλεκτρική ισχύ των Tesla.

H εταιρεία έγινε γνωστή από τις προσπάθειες της να τοποθετήσει στο κλασικό Defender ικανούς βενζινοκινητήρες από άλλα μοντέλα και εταιρείες, ωστόσο αυτή την φορά διάλεξε ένα ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο από την Tesla που δίνει στο SUV 354 χιλιόμετρα αυτονομία με την επαναφόρτιση να γίνεται μέσα σε 5 ώρες.

Το εσωτερικό έχει αναβαθμιστεί σημαντικά καθώς τώρα εξοπλίζεται με δερμάτινα καθίσματα, υπερσύγχρονο σύστημα ψυχαγωγίας, πάγκους για τους πίσω επιβάτες αλλά και πλήθος άλλων επιλογών ανάλογα με τις προτιμήσεις του πελάτη.

Η E.C.D Automotive Design ισχυρίζεται πως το Defender μπορεί να επιταχύνει μέχρι τα 96 χιλιόμετρα την ώρα σε μόλις 5,5 δευτερόλεπτα, γεγονός εντυπωσιακό για ένα τόσο βαρύ και μεγάλο SUV.
 

PEUGEOT NEW EVANS
4green