Στο βίντεο φαίνεται πως το RS3 Sportback πολλές φορές οδηγείται στο όριό του.

Το νέο Audi RS3 Sportback «ιδρώνει» (+vid)

2.603 Επισκέψεις στο άρθρο (24/4/2020)

Στην πίστα του Nürburgring να «ιδρώνει» από τις συνεχείς και απαιτητικές δοκιμές εξέλιξης εντοπίστηκε το νέο Audi RS3 Sportback, το οποίο με τσίτα τα γκάζια πέρασε ουκ ολίγες φορές μπροστά από τον φακό που το βιντεοσκοπούσε σε ένα άκρως αποκαλυπτικό βίντεο.


Στο βίντεο φαίνεται πως το RS3 Sportback πολλές φορές οδηγείται στο όριό του, κάτι που μαρτυρά ο ήχος των ελαστικών σε πολλές από τις στροφές που καλείται να πάρει στο Ring. Παρόλα αυτά το επερχόμενο «καυτό» γερμανικό μοντέλο τα καταφέρνει μία χαρά. Εξωτερικά δεν υπάρχει κάτι να σημειώσουμε. Το καμουφλάζ περιορίζεται στα δύο άκρα και χαμηλά στα μαρσπιέ, όπου είναι φυσικό πως θα διαφέρει από τα λιγότερο ισχυρά αδέρφια του.
 
Το επερχόμενο RS3 που αναμένεται να λανσαριστεί μέχρι το τέλος του 2020 για μια ακόμη φορά θα έχει κάτω από το καπό τον 5κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 2,5 λίτρων.  Οι φήμες κάνουν λόγο πως η ισχύς του θα είναι 420 άλογα και η ροπή του 500 Nm, ωστόσο υπάρχουν αναφορές που υποστηρίζουν πως με την νέα Performance έκδοση που θα προσφερθεί, η ιπποδύναμη θα φτάνει έως και τα 450 άλογα.
 
Μέχρι να δούμε επίσημα με τη στοιχεία θα παρουσιαστεί το μοντέλο, δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο παρακάτω που ουσιαστικά μας φέρνει πιο κοντά από οποιοδήποτε άλλο βίντεο στις δοκιμές του RS3 Sportback στην «πράσινη κόλαση».
 

Hyundai
OPEL