Οι φωτογραφίες που μας έστειλε ο κάτοχος της BMW 320 Coupe δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι φωτογραφίες που μας έστειλε ο κάτοχος της BMW 320 Coupe δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής.

Κάηκε κι άλλη BMW στην Ελλάδα (+video)

103.703 Επισκέψεις στο άρθρο (29/4/2020)

Μία BMW 320 Coupe κάηκε ολοσχερώς στην Θεσσαλονίκη, χωρίς –ευτυχώς- σοβαρούς τραυματισμούς. Ο ιδιοκτήτης διαπίστωσε αργότερα ότι η BMW του ήταν προς ανάκληση. «Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να μας ενημερώσει, ούτε η εταιρία, ούτε ο αντιπρόσωπος» γράφει στην επιστολή που μας έστειλε.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Ο ιδιοκτήτης του βαυαρικού μοντέλου που τυλίχθηκε στις φλόγες το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Μουδανιών επικοινώνησε με το autotriti.gr παραθέτοντας πληθώρα στοιχείων που φέρνουν ξανά στο φως της δημοσιότητας το πρόβλημα με τις BMW που παίρνουν φωτιά. Αυτό είναι το τρίτο περιστατικό μέσα σε μόλις τρεις μήνες στην Ελλάδα, μετά την 316i που κάηκε στην Αττική Οδό και την πυρκαγιά που ξέσπασε ξαφνικά σε μία diesel BMW X1 στην Λ. Αθηνών στο Χαϊδάρι. Στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο τα περιστατικά είναι περισσότερα, όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα διεθνών Μέσων.

Σύμφωνα με την επιστολή του ιδιοκτήτη, η BMW 320 Coupe (Ε92) πήρε φωτιά εν κινήσει, χωρίς κάποιο προφανή λόγο, καθώς το όχημα ήταν καλοσυντηρημένο (service με ό,τι αυτό συνεπάγεται, νέα λάστιχα κ.λπ.), ενώ δεν είχε δώσει κάποια ένδειξη προβλήματος ή δυσλειτουργίας. Μάλιστα, όπως περιγράφεται, η οδηγός πρόλαβε οριακά να αποβιβαστεί από το όχημα, καθώς από την θερμότητα δυσλειτούργησαν οι κλειδαριές και το όχημα κλείδωσε.

Σημαντικό στοιχείο στην υπόθεση είναι πως, σύμφωνα με τα όσα μας είπε ο κάτοχος, η συγκεκριμένη BMW εμφανίζεται στο επίσημο site της φίρμας ως όχημα προς ανάκληση. Όμως, «κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να μας ενημερώσει, ούτε η εταιρία, ούτε ο αντιπρόσωπος που έκανε την πώληση» όπως λέει ο οργισμένος ιδιοκτήτης.
Συνέχεια του άρθρου >>>
ELASTIKA 2024
moto