2 φωτογραφίες »

Στη Στουτγκάρδη εντοπίστηκε πρωτότυπο της ανανεωμένης Mercedes E-Class κάμπριο.

Φάνηκε η ανανεωμένη Mercedes E-Class κάμπριο

3.014 Επισκέψεις στο άρθρο (29/4/2020)

Στη Στουτγκάρδη εντοπίστηκε πρωτότυπο της ανανεωμένης Mercedes E-Class κάμπριο λίγο πριν το μοντέλο κάνει το ντεμπούτο του.


Έχοντας καλυμμένα τα σημεία στα οποία έχουν υπάρξει τροποποιήσεις, η κάμπριο E-Class θα κάνει την εμφάνισή της έχοντας επανασχεδιασμένο μπροστινό προφυλακτήρα, ενώ οι προβολείς που θα ολοκληρώσουν το φρεσκάρισμα στο μπροστινό μέρος ουσιαστικά θα μεταφερθούν κατευθείαν από τα μοντέλα σεντάν και βάγκον. Αναφορικά με τα οπίσθια φωτιστικά σώματα φαίνεται πως δεν υπάρχουν μεγάλες αλλαγές, όμως η ύπαρξη του μαύρου καμουφλάζ επιβεβαιώνει πως και εκεί θα υπάρξει κάποια διαφοροποιήσει σε σχέση με το τρέχον μοντέλο.
 
Παίρνοντας παράδειγμα από την πρόσφατα ανανεωμένη E-Class σεντάν, έτσι και η κάμπριο όπως όλα δείχνουν θα εξοπλίζεται στην καμπίνα με το τελευταίας γενιάς ΜΒUX σύστημα infotainment που στον στάνταρ εξοπλισμό συνοδεύεται από δύο οθόνες 10,25 ιντσών ή δύο 12,3 ιντσών προαιρετικά. Το τιμόνι θα είναι πιθανότητα το ίδιο και θα προσφέρεται είτε με δερμάτινη επένδυση, είτε με επένδυση από δέρμα και ξύλο είτε στην πιο σπορ εκδοχή με επίπεδη βάση.
 
Ο τεχνολογικός εξοπλισμός θα περιλαμβάνει συστήματα όπως τα: Active Brake Assist, Active Speed Limit Assist, Active Distance Assist Distronic, Active Steering Assist, Active Blind Spot Assist and Active Parking Assist με το σύστημα Parktronic και camera 360 μοιρών. Τέλος παρόντες θα είναι και οι αναθεωρημένοι κινητήρες με σκοπό να προσφέρουν βελτιωμένη απόδοση.
 
Όπως όλα δείχνουν το ντεμπούτο του μοντέλου δεν αργεί, αφού είναι γνωστό πως η Mercedes σκοπεύει να παρουσιάσει το AMG E 63 facelift μέχρι το τέλος του μήνα!  
 

Hyundai
NISSAN