2 φωτογραφίες »

Στο Ring βρέθηκε το ολοκαίνουργιο Volkswagen Golf GTI TCR.

Στο Nurburgring το VW Golf GTI TCR (+vid)

2.202 Επισκέψεις στο άρθρο (15/5/2020)

«Σφεντόνα» πάει στο Ring το ολοκαίνουργιο Volkswagen Golf GTI TCR το οποίο εντοπίστηκε και καταγράφηκε σε ένα κατασκοπευτικό βίντεο κατά τη διάρκεια δοκιμών.


Όπως έχουμε δει και από παλαιότερες εικόνες, σε σχέση με το Golf GTI, η έκδοση TCR φαίνεται πως θα επωφεληθεί από πιο σπορ προφυλακτήρα, αποδοτικότερα φρένα, πιο μεγάλη αεροτομή στο τέλος της οροφής και μεγαλύτερου μεγέθους απολήξεις εξάτμισης ενώ, αν και δεν είναι σίγουρο, φαίνεται πως έχει μειωθεί η απόσταση από το έδαφος. Όλα τα παραπάνω φυσικά έχουν γίνει με γνώμονα την βελτίωση του μοντέλου σε τομείς όπως η αεροδυναμική, οι επιδόσεις και ο χειρισμός.
 
Όπως και το GTI, το TCR θα χρησιμοποιεί τον υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο 2,0 λίτρων κινητήρα, αλλά στην προκειμένη περίπτωση η ισχύς θα είναι μεγαλύτερη. Πηγές κοντά στο στρατόπεδο της φίρμας κάνουν λόγο πως η GTI TCR έκδοση θα προσφέρει ισχύ 300 ίππων με περίπου 400 Nm ροπής ενώ μένει να διαπιστωθεί εάν θα προσφερθεί μηχανικό κιβώτιο δίπλα στο αυτόματο DSG που θα συνοδεύει σίγουρα το «καυτό» μοντέλο.
 
Στο βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας το επερχόμενο Volkswagen Golf GTI TCR φιλοξενεί δύο επιβάτες στο εσωτερικό του και φαίνεται να περνάει με άνεση από τις απαιτητικές στροφές του Nürburgring. Κλείνοντας να θυμίσουμε πως εκτός από το GTI TCR η VW ετοιμάζει και την έκδοση R που θα φτάσει με 333 ίππους.
 

NEO TRAFIC
moto