3 φωτογραφίες »

Σε προετοιμασία το Κia Stinger GT facelift (+vid)

2.280 Επισκέψεις στο άρθρο (15/5/2020)

To σπορ σεντάν θα αλλάξει εμφανισιακά σε συγκεκριμένα σημεία αλλά είναι πιθανό να λάβει και μια μικρή αύξηση στην ισχύ του.

Το Kia Stinger GT δεν έχει πολλά χρόνια που βρίσκεται στην αγορά αλλά η εταιρεία φαίνεται πως ήδη έχει αρχίσει τις δοκιμές της ανανεωμένης έκδοσής του στην πίστα του Nurburgring φορώντας βαρύ καμουφλάζ.

Ανεξάρτητα από τι υποδηλώνεται, οι αλλαγές που θα υιοθετήσει το σπορ σεντάν δεν θα είναι τόσο μεγάλες καθώς περιμένουμε πως η Kia θα αλλάξει μερικώς την σχεδίαση των φωτιστικών σωμάτων εμπρός και πίσω, θα τοποθετήσει νέους προφυλακτήρες με καινούριους αεραγωγούς και θα ανασχεδιάσει την γρίλια.

Τα μοντέλα, όταν ανανεώνονται, σπάνια υπάρχουν διαφορές στην παλέτα των μηχανικών συνόλων τους. Οι πληροφορίες ωστόσο κάνουν λόγο πως ο twin-turbo V6 των 3,3 λίτρων που αποδίδει 370 άλογα και 510 Nm ροπής θα γίνει ισχυρότερος στα 385 άλογα και 528 Nm ροπής. Την ίδια στιγμή, το απλό Stinger ίσως λάβει τον καινούριο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2,5 λίτρων της Hyundai ισχύος 293 ίππων.

Πηγές από το περιβάλλον της μάρκας κάνουν λόγο πως η επίσημη παρουσίαση του ανανεωμένου Stinger GT θα γίνει τον Ιούλιο, πολλά θα εξαρτηθούν ωστόσο από την εξέλιξη της πανδημίας.

FORD E-TRANSIT
OPEL