2 φωτογραφίες »

Αμφότερα τα μοντέλα πρόκειται πολύ σύντομα να παρουσιαστούν.

Teaser των Mercedes E-Class κουπέ & κάμπριο

4.546 Επισκέψεις στο άρθρο (19/5/2020)

Τις πρώτες εικόνες teaser των ανανεωμένων E-Class κουπέ και κάμπριο έδωσε στο φως της δημοσιότητας η Mercedes.


Αμφότερα τα μοντέλα πρόκειται πολύ σύντομα να παρουσιαστούν, ακολουθώντας καθ` αυτόν τον τρόπο τα βήματα των ανανεωμένων σεντάν και βάγκον που έχουμε δει εδώ και κάποιους μήνες.
 
Η μάρκα όπως συνηθίζει δεν αναφέρει πολλές λεπτομέρειες για κανένα από τα δύο αυτοκίνητα, όμως είπε πως η κάμπριο «συνδυάζει την καθημερινή πρακτικότητα, την υποδειγματική ασφάλεια και την μεγαλύτερη άνεση ταξιδιού με έναν σπορ, κομψό σχεδιασμό». Η εταιρεία συνέχισε λέγοντας ότι μπορούμε να περιμένουμε μια πιο δυναμική εμπρόσθια όψη με την «διαμαντένια» μάσκα και προβολείς LED.
 
Παράλληλα υποσχέθηκε ως το ανοιχτή έκδοση της E-Class θα είναι πιο ισχυρή και αποδοτική από ποτέ, υπνώνοντας προφανώς πως το μοντέλο θα είναι εξοπλισμένο με τους νέους κινητήρες που συνδυάζονται με το σύστημα EQ Boost.
 
Στο εσωτερικό  όπως όλα δείχνουν θα εξοπλίζεται στην καμπίνα με το τελευταίας γενιάς ΜΒUX σύστημα infotainment που στον στάνταρ εξοπλισμό συνοδεύεται από δύο οθόνες 10,25 ιντσών ή δύο 12,3 ιντσών προαιρετικά. Το τιμόνι θα είναι πιθανότητα το ίδιο με αυτό της σεντάν και θα προσφέρεται είτε με δερμάτινη επένδυση, είτε με επένδυση από δέρμα και ξύλο είτε στην πιο σπορ εκδοχή με επίπεδη βάση.
 
Ο τεχνολογικός εξοπλισμός θα περιλαμβάνει συστήματα όπως τα: Active Brake Assist, Active Speed Limit Assist, Active Distance Assist Distronic, Active Steering Assist, Active Blind Spot Assist and Active Parking Assist με το σύστημα Parktronic και camera 360 μοιρών.
 
Η Mercedes δεν είπε πότε θα αποκαλυφθούν οι ανανεωμένες  E-Class κάμπριο και κουπέ, αλλά φαίνεται ότι το ντεμπούτο τους πιθανότατα θα μας απασχολήσει αργότερα αυτό τον μήνα ή στις αρχές του επόμενου.

Toyota
test center