3 φωτογραφίες »

Citroen back on the road με όφελος έως 3.000 ευρώ

3.442 Επισκέψεις στο άρθρο (20/5/2020)

Συνολικό όφελος έως και 3.000 ευρώ με τιμές που σπάνε το ψυχολογικό φράγμα των 10.000 ευρώ, 5 χρόνια εγγύηση και παράδοση στον χώρο σας είναι μερικά από τα μοναδικά προνόμια που προσφέρει στους καταναλωτές η Citroen με το νέο πρόγραμμα «Back on the Road».


Τώρα, που βγαίνουμε έξω πιο δυνατοί, μετά την πρόσφατη περιπέτεια που μας έβγαλε εκτός καθημερινότητας, και επιστρέφουμε σταδιακά στις συνήθειες μας και σε ό,τι μας κάνει να νιώθουμε άνετα, η Citroen είναι εδώ, δίπλα σας, με το νέο πρόγραμμα «Back on the Road». Προτεραιότητα των ανθρώπων της γαλλικής φίρμας, είναι η διασφάλιση της ατομικής προστασίας και υγιεινής. Η Citroen συμβάλλει στη μεταφορά της ασφάλειας του σπιτιού σας στο νέο σας αυτοκίνητο, καθώς παραμένει το ασφαλέστερο μεταφορικό μέσο για τις μετακινήσεις στη ιδιαίτερη αυτή περίοδο που διανύουμε.

Το πρόγραμμα «Back on the Road», που ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, περιλαμβάνει μοναδικά προνόμια για την απόκτηση του αγαπημένου σας Citroen, ώστε να κάνει την επόμενη ημέρα ακόμα πιο άνετη και ασφαλή.
  • Πρωτόκολλο υγιεινής στην παράδοση αυτοκινήτου
  • Δυνατότητα παράδοσής του οχήματος στο χώρο σας
  • 5 χρόνια εγγύηση
  • Με τιμές από 9.990 ευρώ
  • Συνολικό όφελος έως 3.000 ευρώ, ανάλογα με το μοντέλο Citroen που θα επιλέξετε.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο Δίκτυο Διανομέων Citroen ή την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

peugeot
NISSAN