Tο ολοκαίνουργιο μοντέλο της κορεατικής μάρκας διανύει το τελευταίο διάστημα των δοκιμών εξέλιξης.

Το Hyundai i20 N και έξω από το Ring (+vid)

2.332 Επισκέψεις στο άρθρο (25/5/2020)

Ένα διαφορετικό βίντεο από την εξελικτική πορεία που ακολουθεί το Hyundai i20 N έκανε την εμφάνισή του, το οποίο παρουσιάζει το «καυτό» μικρό τόσο εντός όσο και εκτός της πίστας του Nürburgring.


Όπως φαίνεται το ολοκαίνουργιο μοντέλο της κορεατικής μάρκας διανύει το τελευταίο διάστημα των δοκιμών εξέλιξης και στη συνέχεια θα πετάξει από πάνω του το καμουφλάζ για να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του. Φυσικά όταν θα συμβεί αυτό θα ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα μοντέλα, αρχικά από τα εμφανή σημεία όπως είναι το πιο σπορ αμάξωμα, με τα έντονα «νεύρα» και τους μεγαλύτερους αεραγωγούς και από κει και πέρα από τους μεγαλύτερους τροχούς, την αεροτομή αλλά και στις διπλές απολήξεις της εξάτμισης.
 
Οι πληροφορίες γύρω από το i20 Ν παραμένουν μυστήριο, ωστόσο το νέο μοντέλο δε θα είναι απλώς μια συμπληρωματική ισχυρή έκδοση του i20 με το οποίο έχουμε εξοικειωθεί τα τελευταία χρόνια. Αντ` αυτού, θα είναι η εμβληματική έκδοση του ολοκαίνουργιου i20 που παρουσιάστηκε νωρίτερα φέτος και αναμένεται να αποτελέσει τη βάση για το επερχόμενο αγωνιστικό αυτοκίνητο της εταιρείας στο πρωτάθλημα WRC.
 
Μηχανικά το «καυτό» Hyundai i20 Ν είναι πιθανό να διαθέτει έναν τούρμπο κινητήρα τεσσάρων κυλίνδρων χωρητικότητας 1,6 λίτρων που θα καταστήσει την ισχύ του κοντά στα 200 άλογα. Η μετάδοση της κίνησης θα γίνεται στους δύο εμπρός τροχούς μέσω ενός μηχανικού κιβωτίου 6 σχέσεων, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται ο εξοπλισμός του με το DCT αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.
 
Το νέο Hyundai i20 Ν υπολογίζεται πως θα κάνει την εμφάνισή του μέσα στο 2020, ενώ η μάρκα έχει υποσχεθεί πως θα δώσει στη δημοσιότητα νέες πληροφορίες πολύ σύντομα.
 

PEIRAIOS LEASING
NISSAN