2 φωτογραφίες »

Το Hyundai Santa Fe στην έκδοση Luxury.

Teaser του ανανεωμένου Hyundai Santa Fe

3.301 Επισκέψεις στο άρθρο (26/5/2020)

Την παρουσία του έκανε ένα ζευγάρι εικόνων που παρουσιάζει το εμπρόσθιο μέρος του ανανεωμένου Hyundai Santa Fe και μάλιστα σε δύο διαφορετικές εκδόσεις.


Αν και στο πρόσφατο παρελθόν έχουν υπάρξει αρκετές  εικόνες προερχόμενες από κατασκοπευτικούς φωτογραφικούς φακούς, το βαρύ καμουφλάζ δεν μας επέτρεπε να βγάλουμε συμπεράσματα για τις αλλαγές που έχουν προκύψει. Αυτό αλλάζει σήμερα καθώς οι εικόνες δίνουν πλήρη πρόσβαση στο εμπρόσθιο μέρος του φρεσκαρισμένου κορεατικού SUV.
 
Η πιο προφανής αλλαγή έρχεται με τη νέα μορφή που έχουν πάρει τα LED φωτιστικά σώματα ημέρας, τα οποία σχηματίζουν το γράμμα «Τ» κάνοντας έτσι το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από το εξερχόμενο μοντέλο, καθώς και άλλα οχήματα στην οικογένεια μοντέλων της Hyundai. Επίσης ορατή στο μπροστινό μέρος είναι μια μεγάλη γρίλια με γεωμετρικό σχέδιο που παρέχει στο SUV μία τολμηρή εικόνα. Μάλιστα γίνεται γνωστό πως τουλάχιστον σε ορισμένες αγορές το μοντέλο θα προσφέρεται με δύο διαφορετικές γρίλιες ανάλογα με την έκδοση «Standard» ή «Luxury».
 
Από κει και πέρα η Hyundai λέει ότι θα βασιστεί στην ολοκαίνουργια πλατφόρμα οχημάτων, που με τη σειρά της θα είναι πιο ελαφριά και πιο ευέλικτη ως προς της διαμόρφωσή της. Σας υπενθυμίζουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οι Kia-Hyundai υποστηρίζουν ένα τρέχον μοντέλο σε μια νεότερη πλατφόρμα, καθώς είχαν κάνει το ίδιο με το Sorento το 2012.
 
Σύμφωνα με την κορεατική αυτοκινητοβιομηχανία, το νέο Santa Fe θα είναι το πρώτο μοντέλο της Hyundai στην Ευρώπη και το πρώτο SUV της μάρκας παγκοσμίως που θα χρησιμοποιήσει τη νέα αρχιτεκτονική που παρουσιάστηκε στο τελευταίο Sonata.
 
Η πλατφόρμα «επιτρέπει σημαντικές βελτιώσεις στην απόδοση, το χειρισμό και την ασφάλεια». Παράλληλα η χρήση αυτής της αρχιτεκτονικής θα δώσει το ελεύθερο στη Hyundai να πουλήσει το νέο Santa Fe με υβριδικά και plug-in υβριδικά κινητήρια σύνολα για πρώτη φορά. Παραδοσιακοί βενζινοκινητήρες θα προσφέρονται επίσης.
 
Τέλος, η Hyundai λέει ότι περισσότερες πληροφορίες για το SUV θα αποκαλυφθούν τις επόμενες εβδομάδες και πως στην Ευρώπη, το ανανεωμένο Santa Fe θα είναι διαθέσιμο από τον Σεπτέμβριο.

Mercedes
moto