2 φωτογραφίες »

Νέα χρηματοδοτικά «Welcome Tomorrow» από την Mercedes

6.337 Επισκέψεις στο άρθρο (27/5/2020)

Η Mercedes-Benz καλωσορίζει το αύριο με το νέο πρόγραμμα Welcome Tomorrow, που προσθέτει δύο νέες ελκυστικές χρηματοδοτικές προτάσεις στις ήδη υπάρχουσες, με διαφορετικά οφέλη σε κάθε περίπτωση. Δείτε παραδείγματα για τη νέα GLA και την A-Class, αλλά και ποια μοντέλα αφορά.


Με μότο «Τα καλύτερα είναι μπροστά μας» η Mercedes-Benz παρουσιάζει τις νέες χρηματοδοτικές της προτάσεις. Το νέο πρόγραμμα Welcome Tomorrow περιλαμβάνει δύο νέες προτάσεις που προστίθενται στις ήδη υπάρχουσες και αφορούν στα μοντέλα A-Class (εκτός Α160d), A-Class Sedan (εκτός Α160d Sedan), B-Class, CLA coupe, GLA, GLB, C-Class Sedan, E-Class Sedan και GLC. 
 
Η πρώτη πρόταση Drive Now Pay Later εξασφαλίζει άτοκη περίοδο χάριτος 6 μηνών και άνεση προγραμματισμού, αφού προσφέρει τη δυνατότητα στον πελάτη να αποκτήσει το νέο του αυτοκίνητο σήμερα, με την πρώτη δόση να πρέπει να πληρωθεί έξι μήνες μετά. Έτσι με προτακαβολή 30% και διάρκεια χρηματοδότησης έως 84 μήνες με σταθερό επιτόκιο 7,9% (πλέον εισφοράς 0,6%), για μία A-Class αξίας 22.125 ευρώ η μηνιαία δόση ορίζεται στα 275 ευρώ, έχοντας δώσει προκαταβολή 6.638 ευρώ. Το πρόγραμμα αυτό ισχύει από 8/6/2020.
 
Η δεύτερη πρόταση είναι η FLEXPayment, η οποία εξασφαλίζει ιδιαίτερα χαμηλή μηνιαία δόση για τον πρώτο χρόνο, ενώ παράλληλα προσφέρει δωρεάν συμβόλαιο επέκτασης εγγύησης δύο ετών πέραν της διετούς εργοστασιακής, παρέχοντας έτσι μεγαλύτερη ελευθερία κίνησης. Βάζοντάς τα κάτω με χαρτί και μολύβι, για την ολοκαίνουργια GLA με κόστος 35.850 ευρώ ο υποψήφιος κάτοχος θα δίνει 150 ευρώ/μήνα για τον πρώτο χρόνο και για τα υπόλοιπα 5 χρόνια από 436 ευρώ το μήνα, έχοντας προκαταβάλει 14.600 ευρώ. Αρα για οποιοδήποτε μοντέλο, η διάρκεια του δανείου είναι 72 μήνες, με 30% προκαταβολή και σταθερό επιτόκιο 7,9% (πλέον εισφοράς 0,6%).

Κλείνοντας, αξίζει να αναφερθεί ότι τα χρηματοδοτικά προγράμματα Welcome Tomorrow αφορούν ιδιώτες, ελευθέρους επαγγελματίες και ατομικές επιχειρήσεις.

Mercedes
test center