H εικόνα που δημοσιεύτηκε.

Πρώτο teaser της Μercedes-AMG E 63 facelift

2.468 Επισκέψεις στο άρθρο (17/6/2020)

Αύριο θα γίνει η πρεμιέρα της ανανεωμένης Μercedes-AMG E 63, όπως ανακοινώνει η ίδια η μάρκα. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.


Στις 18 Ιουνίου και συγκεκριμένα το μεσημέρι εκείνης της ημέρας θα γίνει η διαδικτυακή αποκάλυψη της ανανεωμένης Mercedes-AMG E 63, με την μάρκα να ανακοινώνει πως ο Drummοnd Jacoy, επικεφαλής Ανάπτυξης των μοντέλων της AMG θα αναλάβει τον ρόλο του παρουσιαστή.

Η εικόνα που έδωσε στο φως η Mercedes δείχνει πως θα μοιάζουν τα φωτιστικά σώματα και το έμβλημα «E 63 S» στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου αλλά πέρα από αυτά τα λιγοστά πράγματα, δεν προσφέρει καμιά επιπλέον πληροφορία.

Οι περισσότερες πληροφορίες κάνουν λόγο πως κάτω από το καπό θα βρεθεί ένας V8 twin-turbo κινητήρας 4,0 λίτρων με την απόδοση του να ξεπερνά τα 600 άλογα και τα 850 Nm ροπής αλλά δεν θα «προσπερνά» σε ισχύ την AMG GT 63 S 4-Door με τα 639 άλογα, ώστε να μην της «κόψει» πωλήσεις.

Στο κομμάτι της εμφάνισης, οι αλλαγές θα είναι λίγες αλλά σαφείς κυρίως στον προφυλακτήρα ενώ στο πίσω μέρος θα υπάρχει μια μικρή αεροτομή στην θύρα του πορτ-μπαγκάζ και τέσσερις απολήξεις εξάτμισης. Πιο περιορισμένες θα είναι οι αλλαγές στο εσωτερικό αλλά θεωρείται σίγουρο πως το μοντέλο θα εξοπλιστεί με πιο ενημερωμένο και πιο σύγχρονο σύστημα ψυχαγωγίας.

Η ανανεωμένη Mercedes-AMG E 63 θα κάνει ντεμπούτο πριν το τέλος του έτους.

Toyota
moto