21 φωτογραφίες »

Μια «περιπετειώδης» οικογένεια...

51.011 Επισκέψεις στο άρθρο (29/6/2020)

Από τα compact T-Cross και T-Roc μέχρι το δημοφιλές Tiguan και το κορυφαίο Touareg, κάθε SUV μοντέλο της Volkswagen έχει τον τρόπο να επιβάλλεται στην κατηγορία του. Γνωρίστε την όμορφη και «περιπετειώδη» οικογένεια των SUV της Volkswagen...

Η Volkswagen διαθέτει την πληρέστερη γκάμα μοντέλων στις πλέον δημοφιλείς κατηγορίες των SUV's. Συνολικά αριθμεί 4 μοντέλα με διαφορετικό χαρακτήρα και προσανατολισμό,  αλλά πάντα με την εταιρική της σφραγίδα σε θέματα ποιότητας, τεχνολογίας, ασφάλειας και οδηγικής ικανότητας. Ας τα γνωρίσουμε καλύτερα...

Volkswagen T-Cross
Tο Volkswagen T-Cross με μήκος 4.110 χλστ. Είναι το πιο compact SUV της Volkswagen και χαρακτηρίζεται από όμορφες και νεανικές γραμμές με πολλά στοιχεία να προέρχονται από τα μεγαλύτερα SUV της εταιρείας. Αντίστοιχα όμορφο και μοντέρνο είναι και στο εσωτερικό του ξεχωρίζοντας για τον  πλούσιο εξοπλισμό του και την ευρυχωρία του, αλλά και για την πρακτικότητά του. Το VW T-Cross προσφέρεται τώρα με όφελος 300 ευρώ στις εκδόσεις Life και Style σε συνδυασμό με όλους τους διαθέσιμους κινητήρες.

Volkswagen T-Roc
Το T-Roc τοποθετείται στο άνω άκρο της μικρής SUV κατηγορίας με μήκος 4.234 χλστ. Αισθητικά ξεχωρίζει για την έντονα νεανική και δυναμική του εικόνα ενώ διαθέτει και μεγάλες δυνατότητες εξατομίκευσης. Στο εσωτερικό του εμφανίζει ευχάριστο διάκοσμο και high-tech στοιχεία, προσφέροντας παράλληλα μεγάλους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές τους. Το T-Roc προσφέρεται τώρα με όφελος 2.000 ευρώ στην έκδοση Discover και 500 ευρώ στην έκδοση Advance με τον  1,0 λτ. TSI κινητήρα των 115 ίππων. Επίσης προσφέρεται με όφελος 500 ευρώ στις εκδόσεις Advance και Experience με τον 1,5 λτ. TSI κινητήρα των 150 ίππων, με την Experience να συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG.
 
Volkswagen Tiguan
To δημοφιλές Volkswagen Tiguan τοποθετείται στην πιο hot κατηγορία, αυτή των μικρομεσαίων SUV. Όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της Volkswagen προβάλλει δυναμική σχεδίαση και τεχνολογικά προηγμένο προφίλ. Είναι ευρύχωρο και πρακτικό στο εσωτερικό του, ενώ ανεβάζει τον πήχη στην κατηγορία και μέσω της εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής του. Το Volkswagen Tiguan προσφέρεται με όφελος έως 3.000 ευρώ στις εκδόσεις Advance με τον οικονομικό και ισχυρό κινητήρα TSI των 1,5 λτ., στις αποδόσεις των 130 και των 150 ίππων. 
 
Volkswagen Touareg
To επιβλητικό από όλες τις απόψεις Volkswagen Touareg είναι το μεγαλύτερο SUV αυτοκίνητο της οικογένειας της Volkswagen. Εμφανισιακά εκφράζει και αυτό έντονο δυναμισμό αλλά και εκλεπτυσμένο χαρακτήρα, αποτελώντας τη ναυαρχίδα της εταιρείας γενικότερα. Στο κορυφαίο ποιοτικά και high-tech εσωτερικό του διακρίνεται επιπλέον για το πολυτελές του προφίλ, το απόλυτα digital περιβάλλον που προσφέρει το Inovision Cockpit και τους άφθονους χώρους του, ενώ διαθέτει όλα τα σύγχρονα τεχνολογικά προηγμένα συστήματα άνεσης και υποβοήθησης της οδηγήσης. Ξεχωρίζει επίσης για τις μεγάλες του δυνατότητες σε εκτός δρόμου διαδρομές, παραμένοντας ωστόσο και μια απολαυστική «υπερυψωμένη» λιμουζίνα, στην άσφαλτο.

Toyota
moto