5 φωτογραφίες »

Oι βελτιωτές προσφέρουν στο SUV δίτονο χρωματισμό στο αμάξωμα.

H GLE της Hofele

2.749 Επισκέψεις στο άρθρο (22/6/2020)

Ποιο είναι το όριο στην πολυτέλεια; Aυτή είναι η απάντηση που ψάχνει η Hofele με τον νέο της πακέτο για την Mercedes GLE.


Η Mercedes διαθέτει ίσως την πιο πλήρη γκάμα μοντέλων σε ολόκληρη την αυτοκινητοβιομηχανία. Εκτός από τις απλές εκδόσεις, διαθέτει μοντέλα επιδόσεων από το το τμήμα της AMG ενώ στα πλάνα της είναι η κατασκευή και πιο πολυτελών αυτοκινήτων κάτω από την ονομασία Maybach.

O οίκος Hofele έχει καταλάβει πως η Mercedes θέλει να προσφέρει περισσότερες επιλογές στους πελάτες της που έχουν «μεγάλη τσέπη» και για αυτό θέλει να την προλάβει, φέρνοντας στην αγορά το δικό της πακέτο για την GLE. Oι βελτιωτές προσφέρουν στο SUV δίτονο χρωματισμό στο αμάξωμα, πιο λαμπερό φινίρισμα χρωμίου σε όλο το αμάξωμα, αλλά κυρίως στον εμπρός προφυλακτήρα, νέες πολύ πιο πολυτελείς ζάντες, εμβλήματα του οίκου και νέας σχεδίασης γρίλια που φανερώνει πως δεν πρόκειται για μια απλή GLE.

Oι αναβαθμίσεις στο εσωτερικό δεν θα μπορούσαν να λείπουν και για αυτό η Hofele προσφέρει στην GLE επένδυση από ποιοτικό Nappa δέρμα και Alcantara σε όλη την καμπίνα. Επίσης, ο χώρος του πορτ-μπαγκάζ έχει λάβει ξύλινο πάτωμα με φινίρισμα από αλουμίνιο.

Η Mercedes πάντως δεν σκοπεύει να προσφέρει κάποια Maybach έκδοση για την GLE, κάτι που καθιστά αυτόματα το αυτοκίνητο της Hofele ο,τι πιο πολυτελές υπάρχει για το SUV με σήμα το αστέρι. Η τιμή της ξεκινά από τις 100.000 δολάρια.
 

PEIRAIOS LEASING
OPEL