Kαρέ από το teaser.

Nέο video-teaser για το VW Arteon facelift

4.411 Επισκέψεις στο άρθρο (22/6/2020)

Ο ερχομός του ανανεωμένου Volkswagen Αrteon θα συμβεί μέσα σε αυτή την βδομάδα θα περιλαμβάνει και μια shooting brake έκδοση. Δείτε το νέο teaser.


Το νέο teaser για τον ερχομό του ανανεωμένου Arteon που θα λάβει τώρα και έκδοση shooting brake δημοσίευσε η Volkswagen, κάνοντας γνωστό για μια ακόμη φορά πως το ντεμπούτο του θα γίνει στις 24 Ιουνίου.

Οι πρώτες εικόνες του Αrteon Shooting Brake ήρθαν στο φως πριν από λίγες μέρες από την Κίνα και είναι σίγουρα πιο κατατοπιστικές για το τι πρέπει να περιμένουμε. Μέσα από το video, φαίνεται πάντως πως το Arteon θα λάβει την LED μπάρα κατά μήκος της γρίλιας που συνδέει τα δύο φώτα, όπως συμβαίνει στο νέο Golf. Το σκηνικό στην καμπίνα θα είναι γνώριμο αλλά το Arteon θα λάβει το αναβαθμισμένο σύστημα infotainment της VW και πλήθος συστημάτων ημι-αυτόνομης οδήγησης.

Οι φήμες είναι έντονες ότι θα λανσαριστεί και μια έκδοση R με τον 2λιτρο turbo κινητήρα του Golf με ισχύ 333 ίππους, ωστόσο δεν έχει εξακριβωθεί εάν αυτή θα γίνει διαθέσιμη και στις δύο εκδόσεις αμαξώματος ( coupe σεντάν και shooting brake).

Σύμφωνα με τις αναφορές από την Κίνα, το Arteon Shooting Brake έχει το ίδιο πλάτος, ύψος και μεταξόνιο αλλά το μήκος του έχει αυξηθεί ελάχιστα (κατά 4 χιλιοστά). Επίσης γίνεται λόγος πως η VW στο κομμάτι του εξοπλισμού θα προσφέρει στο μοντέλο φώτα LED,  πανοραμική οροφή, φιμέ πίσω παράθυρα και τροχούς 18 ή 19 ιντσών.

Στην Κίνα,η ισχύς του Arteon Shooting Brake θα πηγάζει από έναν κινητήρα βενζίνης 2,0 λίτρων σε δύο εκδόσεις, με το μόνο κιβώτιο διαθέσιμο να είναι το διπλού συμπλέκτη DSG με 7 σχέσεις ,ενώ το σύστημα τετρακίνησης 4Μοtion θα προσφέρεται προαιρετικά.
 

home pro
moto