4 φωτογραφίες »

Η Jeep δεν έχει γνωστοποιήσει επίσημα κάποια ημερομηνία αποκάλυψης του μοντέλου.

Το Grand Cherokee έδειξε λίγο από τον εαυτό του

2.267 Επισκέψεις στο άρθρο (30/6/2020)

Το καμουφλάζ με το οποίο είναι ντυμένο το νέο Jeep Grand Cherokee είχε ένα μικρό «ατύχημα» και έτσι μας επέτρεψε να δούμε ένα μέρος αυτού που κρύβεται από κάτω.

Αν και το μοντέλο ήταν προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνισή του νωρίτερα αυτό το μήνα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, τα πλάνα της μάρκας άλλαξαν λόγω της πανδημίας με αποτέλεσμα να είμαστε ακόμα στην αναμονή. Ωστόσο οι κατάσκοποι για μία ακόμα φορά εντόπισαν το μοντέλο που συνεχίζει να φορά, όμως αυτό σε κάποιο σημείο έφυγε από τη θέση του και μας έδωσε μία εικόνα του εμπρόσθιου μέρους.
 
Από την συγκεκριμένη εικόνα μπορούμε να δούμε ότι η γρίλια συνεχίζει να φέρει τις χαρακτηριστικές επτά σχισμές, αν και οι ράγες φαίνονται ψηλότερες και λεπτότερες από αυτές του τρέχοντος μοντέλου. Παρόμοια εμφάνιση με αυτούς του τρέχοντος μοντέλου έχουν και οι προβολείς στο εμπρόσθιο μέρος, αφού διαθέτουν το ίδιο σχήμα ενώ την εμφάνισή του κάνει και το καπό.
 
Το υπόλοιπο SUV παραμένει καλυμμένο με παχύ μαύρο πλαστικό και επένδυση, αν και είναι δύσκολο να κρύψει το μακρύτερο μεταξόνιο. Όταν το Grand Cherokee κάνει την εμφάνισή του θα πρέπει να γνωρίζουμε πως θα είναι βασισμένο στην πλατφόρμα που υποστηρίζει την Alfa Romeo Stelvio η οποία θα του επιτρέψει να διαθέτει στο εσωτερικό του και τρίτη σειρά καθισμάτων.
 
Στους κινητήρες οι επιλογές θα είναι αρκετές μεταξύ αυτών και ο τούρμπο τετρακύλινδρος 2,0 λίτρων που θα εμφανιστεί στο βασικό μοντέλο. Κλείνοντας να πούμε πως σημαντικές αναμένονται και οι αλλαγές στο εσωτερικό με το σύστημα ψυχαγωγίας Uconnect να είναι ένα από τα νέα χαρακτηριστικά.
 
Μέχρι στιγμής η Jeep δεν έχει γνωστοποιήσει επίσημα κάποια ημερομηνία αποκάλυψης του μοντέλου.  

peugeot
NISSAN