4 φωτογραφίες »

Η ομάδα πίσω από το έργο συναντιέται μία φορά την εβδομάδα για περίπου δύο ώρες.

Το Skoda Slavia είναι ένα Scala Spider

5.502 Επισκέψεις στο άρθρο (10/7/2020)

To Skoda Scala θα αποκτήσει μία Spider έκδοση, η οποία αναμένεται να κατασκευαστεί σε μία μόλις μονάδα αφού αποτελεί έργο των σπουδαστών της τσεχικής εταιρείας.


Η Skoda εδώ και επτά χρόνια έχει ξεκινήσει ένα πρότζεκτ το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους σπουδαστές της να σχεδιάσουν και να κατασκευάσουν διάφορα νέα οχήματα βασισμένα στην τρέχουσα γκάμα της φίρμας. Η έβδομη επανάληψη λοιπόν έχει ως βάση το Skoda Scala το οποίο θα μετατραπεί σε σπορ κάμπριο μοντέλο.
 
Η ομάδα πίσω από το έργο συναντιέται μία φορά την εβδομάδα για περίπου δύο ώρες για να μιλήσει για αυτό, και ξοδεύει τον υπόλοιπο χρόνο επικοινωνώντας εξ αποστάσεως και συζητώντας τα διάφορα βήματα για τη συνέχεια όπως βελτιώσεις, προσαρμογές και άλλες ιδέες μέχρι φυσικά να φέρουν εις πέρας την κατασκευή του.
 
Το νέο λοιπόν Scala Spider αποφασίστηκε να πάρει την ονομασία Slavia, ίδιο δηλαδή όνομα με αυτό που είχαν τα ποδήλατα που πουλούσαν οι ιδρυτές της Skoda, Vaclav Laurin και Vaclav Klement, όταν ξεκίνησαν το χτίσιμο της εταιρείας. Αυτή τη στιγμή οι σπουδαστές εργάζονται στο εσωτερικό αφού το εργοστάσιο τους παρέχει τα καθίσματα Sparco. Φυσικά η μεγαλύτερη αλλαγή θα είναι η κομμένη οροφή και φυσικά την υποχρεωτική ενίσχυση του αμαξώματος.
 
Όπως βλέπουμε το μοντέλο θα έχει δύο πόρτες, επανασχεδιασμένα πάνελ αμαξώματος, κεντρική απόληξης εξάτμισης και ζάντες RS, ωστόσο μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό το σύστημα μετάδοσης κίνησης που θα επιλεγεί.

Hyundai
NISSAN