H νέα γενιά της S-Class θα έχει στο εσωτερικό της 27 μπουτόν και διακόπτες λιγότερους απ` ότι το μοντέλο που θα αντικαταστήσει.

To Infotainment της Mercedes S-Class «σαρώνει» (+vid)

1.700 Επισκέψεις στο άρθρο (14/7/2020)

Η Mercedes παρουσίασε τις οθόνες που θα υπάρχουν στο εσωτερικό της νέας S-Class και σήμερα έρχεται στη δημοσιότητα ένα εντυπωσιακό βίντεο το οποίο δείχνει πως ακριβώς λειτουργεί το σύστημα ψυχαγωγίας MBUX, αλλά και το εντυπωσιακό head-up display της γερμανικής ναυαρχίδας.

Είναι γεγονός πως όλες οι μάρκες προσπαθούν να κάνουν όσο καλύτερα γίνονται τα συστήματα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, αλλά και να δημιουργήσουν ένα εσωτερικό με μεγάλες οθόνες που θα βοηθήσουν στην χρήση των πολλών νέων συστημάτων που πλέον συμπεριλαμβάνονται στους εξοπλισμούς των αυτοκινήτων.
 
Όπως είναι φυσικό οι απαιτήσεις για όλα τα παραπάνω αυξάνονται όταν το αυτοκίνητο για το οποίο μιλάμε είναι η νέα Mercedes S-Class. Πριν από λίγες ημέρες η γερμανική φίρμα έδωσε μία πρώτη εικόνα του εσωτερικού αναφέροντας μεταξύ άλλων πως η νέα γενιά της S-Class θα έχει στο εσωτερικό της 27 μπουτόν και διακόπτες λιγότερους απ` ότι το μοντέλο που θα αντικαταστήσει.
 
Αιτία για αυτό είναι ένα τάμπλετ που θα έχει τον κυρίαρχο ρόλο στο εσωτερικό του πολυτελούς σεντάν. Μαζί του θα υπάρχει και ένα head-up display με υποστήριξη επαυξημένης πραγματικότητας για την πλοήγηση. Μιλώντας για το head-up display, η μάρκα αναφέρει πως έχει γωνία ανοίγματος 10 μοίρες οριζόντια και πέντε μοίρες κάθετα, με την εικόνα να δίνει την εντύπωση ότι εμφανίζεται σε βάθος δέκα μέτρων. Σύμφωνα με τη μάρκα αυτό ισοδυναμεί με οθόνη 77 ιντσών και χρησιμοποιεί την τεχνολογία που εφαρμόζεται επίσης σε δέσμες που χρησιμοποιούνται στους κινηματογράφους.    
 
Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια θα αφήσουμε το βίντεο να μιλήσει από μόνο του. Σε αυτό θα μπορέσετε να πάρετε μία πολύ καλή γεύση όπως ακριβώς θα συνέβαινε αν βρισκόσασταν στη θέση του οδηγού της νέας S-Class.  
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center