2 φωτογραφίες »

Τα σχέδια ανήκουν στην ιστοσελίδα Kolesa και δεν αποτελούν επίσημο προϊόν της Mercedes.

Σχέδια προαναγγέλλουν την Mercedes S-Class

2.328 Επισκέψεις στο άρθρο (15/7/2020)

Η νέα Mercedes S-Class έχει αρχίσει να αποκαλύπτει σιγά σιγά κάποια από τα χαρακτηριστικά της, ωστόσο δύο νέα σχέδια τρέχουν γρήγορα προς τα εμπρός θέλοντας να μας προϊδεάσουν για την εξωτερική εμφάνιση του γερμανικού πολυτελούς σεντάν.


Πριν από λίγες ημέρες ήρθαν στη δημοσιότητα κατασκοπευτικές εικόνες της νέας γενιάς της S-Class και αυτό ήταν αρκετό για τους ανθρώπους της ιστοσελίδας Kolesa να παρουσιάσουν τα δικά τους σχέδια αναφορικά με την εξωτερική εμφάνιση του μοντέλου. Όπως φαίνεται οι πιο έντονοι προβολείς και η αναθεωρημένη μεγάλη μάσκα θα δώσουν στην S-Class ένα φρέσκο ​​πρόσωπο, ενώ τα ευρύτερα πίσω φώτα θα την κάνουν πιο επιβλητική.
 
Το προφίλ του σεντάν θα είναι πιο «καθαρό» μέσω της υιοθέτησης επίπεδων γραμμών, ενώ το μεταξόνιο αναμένεται να είναι ελαφρός επιμηκυμένο. Το τελευταίο χαρακτηριστικό θα ευνοήσει και τη καμπίνα, ένα μέρος της οποίας έχουμε δει, με τις οθόνες να κλέβουν την παράσταση.
 
Από κει και πέρα να πούμε πως το μοντέλο έχει αναπτυχθεί σε πισωκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις, όπως φυσικά και στα συνηθισμένα παράγωγα AMG και Maybach. Ένας V12 κινητήρας θα βρίσκεται στη γκάμα για μία ακόμη φορά και θα συνδυαστεί επίσης με το σύστημα τετρακίνησης 4Matic για πρώτη φορά.
 
Τρεις τύποι μεταξονίου θα είναι διαθέσιμοι, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και έκδοση Pullman. Όντας γεμάτη τεχνολογίες, οι μηχανικοί έχουν εγκαταστήσει στην S-Class σύστημα τετραδιεύθυνσης, που μειώνει τον κύκλο στροφής, ως αντισταθμιστικό μέτρο στη αύξηση του μήκους του μεταξονίου κατά 4 εκατοστά σε σχέση με το εξερχόμενο μοντέλο.
 
Κατά το λανσάρισμα, το κορυφαίο μοντέλο της Daimler θα προσφέρει ένα ημι-αυτόνομο σύστημα οδήγησης 3ου επιπέδου, ενώ για το μέλλον έχει προγραμματιστεί η αναβάθμισή του και για το 4ο επίπεδο. Να σημειωθεί πως πέραν της αμιγώς ηλεκτρικής EQS θα υπάρχουν αρκετές plug-in υβριδικές εκδόσεις με ηλεκτρική αυτονομία περί τα 100 χιλιόμετρα.  

Η νέα Mercedes S-Class αναμένεται να παρουσιαστεί τον προσεχή Σεπτέμβρη.

AUTOFIT PASXA
4green