4 φωτογραφίες »

Τα ολοκαίνουργια πίσω καθίσματα εξασφαλίζουν 100 χιλιοστά περισσότερο χώρο στην περιοχή των γονάτων.

Με 4θέσια διάταξη η Bentley Bentayga

1.722 Επισκέψεις στο άρθρο (17/7/2020)

Η διαμόρφωση των τεσσάρων θέσεων στο εσωτερικό των μοντέλων της Bentley δεν είναι κάτι καινούργιο, ωστόσο η βρετανική μάρκα συνεχίζει να επεκτείνει αυτό το χαρακτηριστικό, καθώς ήρθε η σειρά της Bentayga να το αποκτήσει.


Όπως αναφέρει η μάρκα με τη διαμόρφωση των τεσσάρων θέσεων οι πίσω επιβάτες απολαμβάνουν επιπλέον χώρο για τα πόδια, παρόλο που το μεταξόνιο παρέμεινε ανέπαφο. Τα ολοκαίνουργια πίσω καθίσματα έχουν πλέον μέγιστη κλίση 40 μοιρών, ενώ εξασφαλίζουν 100 χιλιοστά περισσότερο χώρο στην περιοχή των γονάτων σε σύγκριση με την κανονική διάταξη των πίσω καθισμάτων.
 
Η μετάβαση για την τετραθέσια παραλλαγή έχει και άλλα πλεονεκτήματα καθώς η Bentley θα προσφέρει αεριζόμενα πίσω καθίσματα, έξι λειτουργίες μασάζ και ένα αρκετά ευρύ προσκέφαλο. Αν κάποιος ζητά  το κάτι παραπάνω ο προαιρετικός εξοπλισμός της Mulliner προσφέρει μεταξύ άλλων και ένα μικρό ψυγείο που χωρά μια φιάλη 750 ml και δύο κρυστάλλινα ποτήρια φλάουτα.
 
Ενδιάμεσα από τα δύο καθίσματα η εταιρεία εγκατέστησε μια μεγάλη κεντρική κονσόλα παρέχοντας επιπλέον χώρο αποθήκευσης και δύο επιπλέον υποδοχές USB για τη φόρτιση του smartphone. Τέλος δανειζόμενη την ιδέα από την Flying Spur, οι ρυθμίσεις πολλών εκ των λειτουργιών του εσωτερικού της Bentayga γίνεται μέσω ενός τάμπλετ.
 
Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά κάνουν την Bentley να ονομάζει την Bentayga ως τη «λιμουζίνα των SUV».

Hyundai
NISSAN