Η εικόνα που βλέπετε διέρρευσε στο γαλλικό φόρουμ World Scoops.

Σκίτσο δείχνει το εσωτερικό του νέου Hyundai Tucson

4.817 Επισκέψεις στο άρθρο (21/7/2020)

Ένα σκίτσο το οποίο διέρρευσε, φέρεται να παρουσιάζει το εσωτερικό της νέας γενιάς του Hyundai Tucson.


Όπως ήδη θα γνωρίζετε, η Hyundai προετοιμάζει τη νέα γενιά του Tucson το οποίο βρίσκεται ήδη στα τελικά στάδια εξέλιξης προκειμένου να παρουσιαστεί κάποια στιγμή και να τεθεί διαθέσιμο στις αγορές εντός του 2021. Οι άνθρωποι της μάρκας κρατούν κρυφές πολλές πληροφορίες για το νέο κορεατικό SUV, ωστόσο έχουν δηλώσει πως θα είναι «πολύ ενδιαφέρον στο μάτι».    
 
Αν και μέχρι σήμερα δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους επίσημες εικόνες του εξωτερικού για να δούμε κατά πόσο επιβεβαιώνονται τα λόγια των στελεχών της Hyundai, ήρθε στη δημοσιότητα ένα σκίτσο, που φέρεται να παρουσιάζει το εσωτερικό του Tucson. Η εικόνα που βλέπετε διέρρευσε στο γαλλικό φόρουμ World Scoops και σύμφωνα με την ανάρτηση δίνει μία πρώτη «γεύση» από τη καμπίνα του νέου Tucson.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως σε δήλωσή της η μάρκα αρνήθηκε να επιβεβαιώσει πως πρόκειται για αυθεντική εικόνα, ωστόσο δεν το διέψευσε. Σε δηλώσεις τους σε ξένα μέσα οι άνθρωποι της εταιρείας αρκέστηκαν να πουν: «Δεν έχουμε κυκλοφορήσει κανένα teaser της επόμενης γενιάς του Tucson. Επομένως δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τη γνησιότητα της εικόνας».
 
Σε αυτή όπως μπορείτε να δείτε το μοντέλο έχει κερδίσει έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων, ενώ στην κεντρική κονσόλα δεσπόζει μία μεγάλη οθόνη αφής για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Λίγα εκατοστά πιο κάτω βρίσκεται το διζωνικό σύστημα κλιματισμού, ενώ παρούσες είναι και δύο θήκες για ποτήρια, αλλά και ένας επιπλέον αποθηκευτικός χώρος ακριβώς μπροστά.
 
Αφήνοντας το εσωτερικό, να θυμίσουμε πως το επερχόμενο Tucson έχει επιβεβαιωθεί πως θα λάβει εκτός από κινητήρες καύσης θα λάβει υβριδικά και plug-in υβριδικά κινητήρια σύνολα, ενώ πολύ πιθανή είναι η κατασκευή μιας Ν έκδοσης υψηλών επιδόσεων με τουλάχιστον 340 άλογα που θα ακολουθήσει το 2021 ή το 2022.
 
Το νέο Hyundai Tucson αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του μέχρι το τέλος του 2020, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία.  

ELASTIKA 2024
NISSAN