4 φωτογραφίες »

Οι ευρωπαίοι θα είναι οι πρώτοι που θα παραλάβουν το πολυτελές SUV.

Στην παραγωγή η ανανεωμένη Bentley Bentayga

1.674 Επισκέψεις στο άρθρο (21/7/2020)

Την παραγωγική της διαδικασία ξεκίνησε η ανανεωμένη Bentayga, την ίδια ώρα που η Bentley ανακοίνωσε πως πλέον το εργοστάσιό της βρίσκεται στο 100% της λειτουργίας του!


Σύντομα αναμένεται να βρίσκεται στα χέρια των αγοραστών της η νέα Bentley Bentayga, καθώς το βρετανικό SUV ξεκίνησε να παράγεται στο εργοστάσιο της μάρκας στην πόλη Crewe του Ηνωμένου Βασιλείου. Οι ευρωπαίοι θα είναι οι πρώτοι που θα παραλάβουν το πολυτελές SUV και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες αγορές.
 
Θυμίζουμε πως σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, η ανανεωμένη Bentayga διαθέτει μια νέα μπροστινή μάσκα και ένα νέο εσωτερικό που αποτελείται από μια οθόνη αφής 10,9 ιντσών για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, νέο τιμόνι και νέες επενδύσεις στις πόρτες και τα καθίσματα. Η γκάμα των κινητήρων είναι η ίδια όπως και πριν, ενώ η πρώτη έκδοση του μοντέλου που θα εισέλθει στην παραγωγή θα είναι η Bentayga με τον V8 κινητήρα.
 
Από κει και πέρα σε ενημέρωσή της η βρετανική εταιρεία σημείωσε πως κάποιες από τις γραμμές συναρμολόγησης του εργοστασίου έχουν επανασχεδιαστεί με γνώμονα την κοινωνική απόσταση λόγω πανδημίας. Οι υπόλοιπες περιοχές παρέμειναν όπως ήταν ωστόσο οι εργαζόμενοι διατηρούν τα αυστηρά πλαίσια προστασίας που ορίζουν οι αρμόδιες υγειονομικές αρχές.

Mercedes
test center