4 φωτογραφίες »

Σύμφωνα με την Bentley, ολόκληρος ο σχεδιασμός απαιτούσε 18 μήνες δουλειάς.

3D ξύλινη επένδυση για την Bentley Flying Spur

2.313 Επισκέψεις στο άρθρο (24/7/2020)

Η Bentley Flying Spur, η ναυαρχίδα της βρετανικής εταιρείας πολυτελών αυτοκινήτων γίνεται το πρώτο μοντέλο το οποίο λαμβάνει στο εσωτερικό του ξύλινη 3D επένδυση!

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η Bentley η συγκεκριμένη επένδυση που θα αποτελέσει ένα από τα χαρακτηριστικά της Mulliner θα τοποθετηθεί στα πλαϊνά των θυρών των πίσω θέσεων. Η επένδυση θα κληρονομήσει μοτίβο σε σχήμα διαμαντιού, αλλά αντί να χρησιμοποιεί δερμάτινο υλικό υψηλής ποιότητας, η Bentley θα χρησιμοποιεί ξύλο, φτιαγμένο από βιώσιμο αμερικανικό ξύλο καρυδιάς ή κερασιάς.
 
Σύμφωνα με την Bentley, ολόκληρος ο σχεδιασμός απαιτούσε 18 μήνες δουλειάς από ειδικούς τεχνίτες και η διαδικασία ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, αφού σύμφωνα με τη μάρκα απαιτούσε λεπτομερείς κινήσεις.
 
Μιλώντας για τη νέα προσθήκη στον εξοπλισμό της Flying Spur ο επικεφαλής εσωτερικού σχεδιασμού της εταιρείας Brett Boydell, σχολιάζει: «Η τρισδιάστατη επένδυση ξύλου είναι το επόμενο  στοιχείο εσωτερικού σχεδιασμού που έχουμε μεταφέρει από το πρωτότυπο στο μοντέλο παραγωγής. Λειτουργεί σε απόλυτη αρμονία με την τρισδιάστατη δερμάτινη επένδυση στην καμπίνας της Flying Spur και δημιουργεί ένα ακόμα πιο ξεχωριστό περιβάλλον για αυτοί που οδηγούνται».    

ELASTIKA 2024
moto