3 φωτογραφίες »

Πάτησε Ευρώπη το Toyota RAV4 Hybrid Black Edition

27.216 Επισκέψεις στο άρθρο (4/8/2020)

Το υβριδικό Toyota RAV4 απέκτησε την πλέον σκοτεινή του έκδοση, με άγριο χαρακτήρα και μοναδικές, κατάμαυρες λεπτομέρειες. Οι παραγγελίες ξεκίνησαν ενώ οι πρώτες παραδόσεις θα γίνουν τον Οκτώβρη.

Όπως μπορεί εύκολα να καταλάβει κάποιος από το όνομα, το νέο RAV4 Hybrid Black Edition, είναι κατάμαυρο, τόσο εξωτερικά όσο και στο εσωτερικό του. Βαμμένο στην απόχρωση Midnight Black, κάνει τις γωνίες του αμαξώματος ακόμα πιο έντονες στο μάτι, ενώ συνδυάζεται με ασορτί μαύρες λεπτομέρειες τόσο στις εμπρός γρίλιες και στους προφυλακτήρες, όσο και στα καλύμματα των καθρεπτών και τους πλαϊνούς μασπιέδες.

Το ίδιο κλίμα επικρατεί και στους τροχούς, καθώς και οι 19άρες ζάντες αλλά και τα προστατευτικά των φτερών είναι επίσης βαμμένα στην ίδια απόχρωση, ενώ μαύροι είναι ακόμα και οι αισθητήρες intelligent Clearance Sonars για τα συστήματα ασφαλείας μπροστά. Στο μπροστινό μέρος ξεχωρίζουν μόνο το έμβλημα της Toyota και τα φανάρια, με την λεπτή LED λωρίδα, ενώ πίσω εκτός από το έμβλημα και την ονομασία του μοντέλου, ξεχωρίζουν και οι χρωμιομένες απολήξεις της εξάτμισης. Τέλος, χρώμιο υπάρχει και στο πάνω μέρος του πλαισίου των παραθύρων, κάνοντας την μοναδική αντίθεση.

Στην καμπίνα συναντάται επένδυση από μαύρο συνθετικό δέρμα υψηλής ποιότητας στα καθίσματα με γκρι ραφές. Σε συνδυασμό με τη μαύρη οροφή και τις μαύρες επενδύσεις στο ταμπλό και τα πάνελ των πορτών, η Toyota υπόσχεται μοναδική ατμόσφαιρα για τους επιβάτες.

Από εκεί και πέρα, ο εξοπλισμός είναι στα πλούσια επίπεδα της γνώριμης έκδοσης Style, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει «έξυπνους» αισθητήρες παρκαρίσματος, κάμερα 360 μοιρών (με προβολή όλου του περιβάλλοντος του αμαξώματος), ψηφιακό καθρέπτη οπισθοπορείας, ηχοσύστημα με 9 ηχεία από την JBL συνδυαζόμενο με το νέο infotainment της Toyota που υποστηρίζει Android Auto και Apple CarPlay, αλλά και θήκη ασύρματης φόρτισης για smartphone. Τέλος, εννοείται ότι και σε αυτή την έκδοση περιλαμβάνεται το πλήρες πακέτο συστημάτων υποβοήθησης Toyota Safety Sense.

Το νέο Toyota RAV4 Hybrid Black Edition είναι άμεσα διαθέσιμο για παραγγελία, ενώ οι πρώτες παραδόσεις στους πελάτες, σύμφωνα με την Toyota Europe, θα ξεκινήσουν από τον προσεχή Οκτώβριο.

Mercedes
test center