Βλέπετε την Ford Mustang Mach-1.

Το 2022 και για οκτώ χρόνια η νέα Mustang

3.585 Επισκέψεις στο άρθρο (18/8/2020)

Το χρονοδιάγραμμα που θα ακολουθηθεί για τον ερχομό της νέας Ford Mustang έγινε γνωστό, με τους ανθρώπους της αμερικανικής φίρμας να καταστρώνουν ήδη τα πλάνα τους για τη νέα γενιά του δημοφιλούς μοντέλου.

Όντας στην παραγωγή από το 2014, η έκτη γενιά της Ford Mustang πλησιάζει αργά στο τέλος του κύκλου ζωής της. Έτσι οι ιθύνοντες της εταιρείας προετοιμάζουν το έδαφος για τη νέα γενιά του μοντέλου, η οποία σύμφωνα με αναφορές των ξένων μέσων αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της το 2022, με το μοντέλο να είναι διαθέσιμο στις αγορές ένα χρόνο μετά.
 
Από κει και πέρα σημειώνεται πως η πρώτη ανανέωση θα πραγματοποιηθεί το 2025, ενώ οι μάρκα έχει θέσει τη διάρκεια ζωής του μοντέλου στα οκτώ χρόνια, κάτι που αν ισχύσει και στην πράξη, σημαίνει πως θα παραμείνει στην παραγωγή μέχρι το 2030.
 
Σε ότι αφορά κάποια από τα χαρακτηριστικά της νέα Mustang, τα ξένα ρεπορτάζ υπογραμμίζουν πως είναι πολύ πιθανό να μεταβεί στην ίδια πλατφόρμα με το Explorer και το Lincoln Aviator. Αν επαληθευτούν οι πληροφορίες τότε το μοντέλο θα είναι μεγαλύτερο κάτι που μεταφράζεται σε πιο ευρύχωρο εσωτερικό και μεγαλύτερο χώρο αποσκευών.
 
Σχετικά με το σύστημα κίνησης, η νέα Mustang φημολογείται πως θα διαθέτει τετρακίνηση. Μάλιστα αναφέρεται πως ήδη έχουν συζητήσεις για ένα V8 κινητήρα καύσης που θα συνδυάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ. Ο πρώτος θα δίνει ισχύ στον πίσω άξονα και ο ηλεκτροκινητήρας στον μπροστά.
 
Κλείνοντας σύμφωνα με την «AutoNews» η καινούργια Mustang θα συνεχίσει να προσφέρεται τόσο σε κουπέ, όσο και σε κάμπριο, όπως και σε δεξιοτίμονες και αριστεροτίμονες εκδόσεις.   

Mercedes
moto