4 φωτογραφίες »

Η γερμανική βελτιωτική εταιρεία έχει εφοδιάσει το αυτοκίνητο με ένα νέο κιτ αμαξώματος.

Το VW Golf GTI Clubsport που ξεχωρίζει

1.996 Επισκέψεις στο άρθρο (25/8/2020)

Η βελτιωτική εταιρεία Yido Performance εργάστηκε πάνω σε ένα Volkswagen Golf GTI Clubsport, το οποίο όπως βλέπετε μπορεί να γίνει ορατό από χιλιόμετρα μακριά!


Η γερμανική βελτιωτική εταιρεία έχει εφοδιάσει το αυτοκίνητο με ένα νέο κιτ αμαξώματος, που αποτελείται από μπροστινή και νέες πλευρικές ποδιές, ενώ πίσω έχει τοποθετηθεί αεροδυναμικός διαχύτης. Τα λογότυπα της VW έχουν μαύρο και κόκκινο φινίρισμα, ωστόσο αυτές δεν είναι οι πιο ορατές αναβαθμίσεις, λόγω της εξαιρετικά φανταχτερής εμφάνισης ολόκληρου του αυτοκινήτου που συνδυάζει διαφορετικές αποχρώσεις και διαθέτει πολλαπλές χορηγίες στο αμάξωμά του.
 
Σε αντίθεση με το πολύχρωμο αμάξωμα, οι 20άρες ζάντες είναι βαμμένες χρυσές, ενώ το πάνω μέρος κρύβεται μέσα στα φαρδιά φτερά. Υπάρχει επίσης ένα αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης με εξαπίστονες δαγκάνες, ρυθμιζόμενη ανάρτηση αέρα και νέο σύστημα εξάτμισης από τη Remus.
 
Η φανταχτερή εξωτερική εμφάνιση ακολουθείται και στο εσωτερικό, όπου υπάρχουν εγκατεστημένα αγωνιστικά καθίσματα και ένα roll-cage.
 
Από άποψη ισχύος και λαμβάνοντας τις κατάλληλες τροποποιήσεις από τους ανθρώπους της Yido Performance, το συγκεκριμένο Volkswagen Golf GTI Clubsport, έχει ισχύ 420 ίππων και 651 Νm ροπής, αριθμοί αρκετά μεγαλύτεροι από τα 265 άλογα και τα 350 Νm ροπής του στάνταρ μοντέλου.   

Hyundai
vw