Η Panamera που έκανε το ρεκόρ.

Mάχη Mercedes-Porsche για ρεκόρ στο Ring!

2.843 Επισκέψεις στο άρθρο (27/8/2020)

Η Porsche Panamera Turbo S πήρε το ρεκόρ γύρου στο Ring από την Mercedes-AMG GT 63 S αλλά η φίρμα με έμβλημα το «αστέρι» ήδη ετοιμάζεται να το πάρει πίσω...


Η Porsche έχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω της τόσο χάρη στο ρεκόρ στην πίστα του Nurburgring που έκανε με την Panamera όσο και με την επίσημη παρουσίαση της ανανεωμένης έκδοσης. Η Mercedes-AMG ωστόσο δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια και φαίνεται πως είναι έτοιμη να ξαναπάρει στο όνομά της το ρεκόρ γύρου στην «Πράσινη Κόλαση» για την κατηγορία των executive αυτοκινήτων.

H AMG δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Facebook το video από το προηγούμενο ρεκόρ που είχε κάνει η Mercedes-AMG GT 63 S το 2018, συνοδεύοντας το ποστ με τα εξής λόγια: «To ρεκόρ γύρου ήταν το καλύτερο στην κατηγορία και μόνο 0,3 δλ. χειρότερο από τον νέο χρόνο που ίσως έχετε ακούσει πως έγινε. Ίσως είναι η ώρα να μπούμε ξανά στην πίστα».

Οι χρόνοι που πρέπει να νικήσει η Mercedes-AMG είναι είτε τo 7:28.61 για την μεγάλη διαδρομή είτε το 7:25.04 της μικρότερης και ήδη υπάρχουν σκέψεις για το ποια θα επιλέγει η μάρκα. Φυσικά, έχοντας υπόψη πως ο προηγούμενος χρόνος ήταν μόνο ελάχιστα χειρότερος της Porsche Panamera, πολλοί θεωρούν πως η AMG δεν θα χρειαστεί να κάνει πολλές αναβαθμίσεις για να ξαναπάρει το ρεκόρ στα χέρια της.

Το μοντέλο που πιθανότατα θα κάνει την προσπάθεια θα είναι η GT 73 S που λέγεται πως θα είναι υβριδική και θα αποδίδει 800 άλογα…
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto