2 φωτογραφίες »

Βλέπετε την πρόταση ανεξάρτητου σχεδιαστή για την κουπέ Panamera.

Το σκέφτεται για κουπέ Panamera η Porsche

2.604 Επισκέψεις στο άρθρο (3/9/2020)

Υπό σκέψη παραμένει το ενδεχόμενο της κατασκευής μία δίθυρης κουπέ έκδοσης της Panamera από τους ανθρώπους της Porsche, όπως έγινε γνωστό από υψηλόβαθμο στέλεχος της γερμανικής μάρκας.


Οι φήμες για μία Porsche Panamera κουπέ έχουν υπάρξει εδώ και αρκετά χρόνια, με πολλούς από τους φίλους της μάρκας να πιστεύουν πως εν τέλει οι Γερμανοί υπεύθυνοι θα το πάρουν απόφαση και θα κατασκευάσουν το μοντέλο, που μεταξύ άλλων θα μπορούσε να λειτουργήσει ως πνευματικός διάδοχος της Porsche 928.
 
Μάλιστα μετά τις δηλώσεις του Thomas Friemuth η φημολογία αυτή αναμένεται να συντηρηθεί, μιας και ο αντιπρόεδρος για τη γραμμή παραγωγής της Panamera επιβεβαίωσε πως το εν λόγω αυτοκίνητο είναι κάτι που βρίσκεται υπό σκέψη στους κύκλους της εταιρείας. Συγκεκριμένα μιλώντας σε αυστραλιανό Μέσο για το συγκεκριμένο θέμα ο Thomas Friemuth είπε: «Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα. Συζητάμε αυτό το θέμα εδώ και αρκετά χρόνια, όπως μπορείτε να φανταστείτε, καθώς οι ανταγωνιστές μας έχουν επίσης δίθυρα αυτοκίνητα. Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι να αποφασίσουμε αν θα το κάνουμε αυτό ή όχι», ήταν τα λόγια του.
 
Αν υποθέσουμε πως υπήρχε μία κουπέ Panamera, θα μπορούσε να αποτελέσει τον αντίπαλο των Mercedes-Benz S-Class Coupe και BMW Σειρά 8 Coupe, ωστόσο η μειωμένη ζήτηση για τέτοια αυτοκίνητα είναι δύσκολο να μην περνάει από το μυαλό των ανθρώπων της Porsche οι οποίοι συνεχίζουν να το σκέφτονται.
 
Ωστόσο φαίνεται πως ο Friemuth και η Porsche δεν βιάζονται να κατασκευάσουν ένα τέτοιο μοντέλο καθώς όπως ο ίδιος είπε: «εμείς [η Porsche] έχουμε ένα πολύ ωραίο δίθυρο αυτοκίνητο μαζί μας… ονομάζεται 911».
 
Ο χρόνος λοιπόν θα δείξει ποια απόφαση θα πάρει η Porsche!  

Mercedes
test center