Η εικόνα που προβάλλεται δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο φόρουμ Worldscoop.

Το «πρόσωπο» της νέας Mercedes C-Class

7.598 Επισκέψεις στο άρθρο (4/9/2020)

Οι φωτογράφοι ερίζουν για μια φωτογραφία της νέας Mercedes C-Class και όπως φαίνεται ένας από αυτούς πέτυχε το μοντέλο χωρίς καμουφλάζ, προλαβαίνοντας έτσι να καταγράψει με το φακό του το πρόσωπο του γερμανικού σεντάν.


Η εικόνα που προβάλλεται δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο φόρουμ Worldscoop. Αν και πρόκειται για εικόνα χαμηλής ανάλυσης εντούτοις φαίνεται πως παρουσιάζει την επερχόμενη C-Class, η οποία προφανώς εντοπίστηκε σε κάποιο εργοστάσιο παραγωγής χωρίς καμουφλάζ, αν και δεν υπάρχει τρόπος να είμαστε σίγουροι.
 
Η νέα C-Class φαίνεται πως ακολουθεί τα βήματα της ανανεωμένης E-Class, καθώς διαθέτει μια πιο οβάλ γρίλια που πλαισιώνεται από λεπτότερους προβολείς. Μπορούμε επίσης να δούμε έναν νέο προφυλακτήρα και ανασχεδιασμένες εισαγωγές αέρα. Πρόσθετες λεπτομέρειες είναι δύσκολο να εξακριβωθούν, αλλά μπορούμε να δούμε ένα καμπυλόγραμμο καπό με έντονες δυναμικές γραμμές, ενώ νέοι φαίνεται να είναι και οι πλευρικοί καθρέπτες.
 
Από κει και πέρα προηγούμενες φωτογραφίες κατάσκοπων έχουν δώσει μία γεύση του εσωτερικού. Εκεί δεσπόζει ένα νέο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, πάνω από την κεντρική κονσόλα και πλαισιώνεται από τους αεραγωγούς και τα χειριστήρια του κλιματισμού.
 
Οι επιλογές κινητήρα παραμένουν ανεπιβεβαίωτες όμως η νέα C-Class θα διατεθεί τόσο σε βενζίνη όσο και σε diesel και φυσικά θα υπάρχουν εκδόσεις που θα εξοπλίζονται με σύστημα 48 Volt και υβριδική μονάδα για μείωση της κατανάλωσης και βελτίωση των επιδόσεων. Ένα e-Boost περίπου 100 Nm θα μπορεί να δώσει έξτρα ζωντάνια ακόμα και στις βασικές τετρακύλινδρες εκδόσεις, βοηθώντας ταυτόχρονα την τήρηση των προδιαγραφών ρύπων και για το μέλλον. Τέλος να σημειώσουμε πως μετά την άφιξη του κανονικού μοντέλου (που θα έρθει σε σεντάν, βάγκον και κουπέ αμάξωμα), η μάρκα θα διαθέσει στο μέλλον «καυτές», AMG εκδόσεις για αυτούς που θέλουν το κάτι παραπάνω.

Mercedes
test center