Για λίγο καιρό ακόμα, το σημερινό best seller των SUV που βρίσκεται σε κυκλοφορία από το 2014 θα συνεχίσει την εμπορική του πορεία.

«Καθυστερεί το νέο Nissan Qashqai»

4.261 Επισκέψεις στο άρθρο (8/9/2020)

Λίγο διάστημα παραπάνω υπομονή θα πρέπει να κάνουν οι φίλοι της Nissan οι οποίοι περιμένουν να δουν τον συνεχιστή του best seller της μάρκας και των SUV, τη νέα γενιά του Qashqai.


Σύμφωνα με όσα επικαλείται σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Financial Times», αν και το ολοκαίνουργιο Nissan Qashqai  είχε αρχικά προγραμματιστεί να κάνει την εμφάνισή του και να ξεκινήσει την παραγωγή του κοντά στον Οκτώβρη, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. Το εν λόγω ρεπορτάζ σημειώνει μάλιστα πως η καθυστέρηση θα είναι λίγων μηνών, υπογραμμίζοντας πως τελικά όλα τα παραπάνω θα συμβούν στα μέσα του 2021.
 
Αιτία για όλα τα παραπάνω, βασιζόμενοι πάντα στο δημοσίευμα, είναι μία σειρά από καθυστερήσεις που έχουν συμβεί λόγω της πανδημίας, τις οποίες όπως όλες οι εταιρείες, έτσι και η ιαπωνική μάρκα δεν μπόρεσε να αποφύγει.
 
Σε αυτό το σημείο αξίζει να τονιστεί πως η Nissan μέχρι και σήμερα δεν έχει ανακοινώσει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία αποκάλυψης της νέας γενιάς του Qashqai, το οποίο θα κατασκευαστεί στο εργοστάσιο της φίρμας στο Sunderland του Ηνωμένου Βασιλείου, αντιπροσωπεύοντας μία επένδυση της τάξης των 400 εκατομμυρίων λιρών.
 
Έτσι για λίγο καιρό ακόμα, το σημερινό best seller των SUV που βρίσκεται σε κυκλοφορία από το 2014 θα συνεχίσει την εμπορική του πορεία. Κλείνοντας να αναφέρουμε πως από τα περίπου 500.000 αυτοκίνητα που κατασκευάζονται ετησίως στο εργοστάσιο του Sunderland, περισσότερα από τα μισά εξάγονται στην Ευρώπη και τα δύο τρίτα αυτών είναι Qashqai.

Mercedes
moto