3 φωτογραφίες »

Το χρώμα και τα γραφικά πάνω στα αυτοκίνητο έχουν τοποθετηθεί μέσω wrapping.

Η Cayenne της Nebulus

2.653 Επισκέψεις στο άρθρο (17/9/2020)

Μπορεί η Cayenne της Nebulus να έχει εμφάνιση για συγκεκριμένα γούστα, όπως τα 962 άλογα που αποδίδει την κάνουν σίγουρα ποθητή.

H Porsche Cayenne δεν είναι ένα μοντέλο που τραβά συχνά την προσοχή των βελτιωτικών οίκων αλλά αυτό δεν εμπόδισε την Nebulus να παρουσιάσει το δικό της πακέτο για το γερμανικό πολυτελές SUV.

Χάρη σε αναβαθμισμένα turbo, νέο φίλτρο αέρα και νέο λογισμικό στον εγκέφαλο του κινητήρα, η ναυαρχίδα της Porsche αποδίδει τώρα 962 άλογα και 1.250 Nm ροπής, έχει δηλαδή σχεδόν διπλάσια ιπποδύναμη από την Cayenne Turbo με τα 550 άλογα και 770 Nm ροπής που εξοπλίζεται επίσης με σύστημα τετρακίνησης και αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.

Η Nebulis δεν έχει γνωστοποιήσει πόσο χρονικό διάστημα χρειάζεται η βελτιωμένη Cayenne για να φτάσει από στάση τα 100χλμ./ώρα, ισχυρίζεται όμως πως ο περιοριστής ταχύτητας έχει αφαιρεθεί. Το εργοστασιακό μοντέλο χρειάζεται πάντως 3,9 δευτερόλεπτα για το 0-100χλμ./ώρα ενώ η μέγιστη τελική του ταχύτητα ορίζεται στα 286 χλμ./ώρα.

Το χρώμα και τα γραφικά πάνω στα αυτοκίνητο έχουν τοποθετηθεί μέσω wrapping από την 811 Design ενώ οι κόκκινες ζάντες τραβούν αμέσως τα βλέμματα ειδικά με τις κίτρινες δαγκάνες φρένων που βρίσκονται μέσα τους.
 

Toyota
test center