3 φωτογραφίες »

Το GT-R R35.

Αναποφάσιστη η Νissan για το επόμενο GT-R

2.657 Επισκέψεις στο άρθρο (22/9/2020)

H Νissan μέχρι αυτή την στιγμή δεν ξέρει εάν το επόμενο GT-R θα είναι υβριδικό καθώς περιμένει να δει την εξέλιξη που θα έχει αυτή η τεχνολογία. Ποιο θα ήταν για εσάς ένα ιδανικό GT-R;


Καμία απόφαση δεν έχει ακόμη ληφθεί για την κατεύθυνση που θα πάρει το επόμενο Nissan GT-R, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Στο περιθώριο της αποκάλυψης του Z Proto, δεν ήταν λίγοι αυτοί που αναρωτήθηκαν σε ποιο σημείο βρίσκονται οι συζητήσεις μέσα στην Nissan σχετικά με το GT-R R36, με τον αντιπρόεδρος της φίρμας στον τομέα του Σχεδιασμού Προϊόντων Ιvan Εspinosa να αναφέρει πως η εταιρεία είναι ανοιχτή σε κάθε ενδεχόμενο.

«Αυτή την στιγμή, όλα μπορούν να συμβούν, ερευνούμε κάθε περίπτωση και θα σας ενημερώσουμε όταν τελικά αποφασίσουμε τι θα κάνουμε με το επόμενης γενιάς GT-R» δήλωσε ο Espinosa και συνέχισε: «o σκοπός στο νέο GT-R θα είναι η δημιουργία ενός αυτοκινήτου τρομερών επιδόσεων. Το τωρινό μοντέλο ακόμα και εάν έχει πολλά χρόνια στην αγορά, είναι ένα απίστευτο, εξαιρετικά γρήγορο και απολαυστικό αυτοκίνητο στην οδήγηση και θέλουμε να παραμείνουμε πιστοί σε αυτό το δόγμα».

Ο Espinoza ρωτήθηκε εάν το GT-R θα γίνει υβριδικό όπως αναφέρουν οι περισσότερες φήμες που κυκλοφορούν, με το αρχιστέλεχος της Nissan να απαντά πως αυτό θα εξαρτηθεί από το κατά πόσα θα έχει ωριμάσει η υβριδική τεχνολογία. «Όλα έχουν να κάνουν με το τι θες να προσφέρεις στον πελάτη σου. Υπάρχουν πολλές επιλογές αλλά πρέπει να συνδυάσουμε τον ρυθμό ωρίμανσης της τεχνολογίας, τις προσδοκίες των πελατών και την εμπειρία που θέλουμε να προσφέρουμε».
 

ELASTIKA 2024
moto