3 φωτογραφίες »

To τωρινό SEAT Arona.

Μέσα στο 2021 το SEAT Arona facelift

8.382 Επισκέψεις στο άρθρο (25/9/2020)

To ανανεωμένο Arona είναι θέμα χρόνου να κάνει το ντεμπούτο λαμβάνοντας φρέσκια εμφάνιση για να μείνει ανταγωνιστικό σε μια hot κατηγορία.

To SEAT Arona είναι ένα από τα πρώτα crossover που ήρθαν στην αγορά και φαίνεται πως έρχεται η ώρα που θα λάβει την πρώτη του ανανέωση από την μάρκα που θέλει να το κρατήσει ανταγωνιστικό σε μια εξαιρετικά δύσκολη κατηγορία, αυτή των μικρών SUV.

To μοντέλο έχει αρχίσει να κάνει τις δοκιμές του με βαρύ καμουφλάζ κυρίως στο εμπρός και το πίσω του μέρος, κάνοντας φανερό πως η SEAT θα φρεσκάρει αρκετά την εξωτερική του εμφάνιση. Ενώ δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα, το ανανεωμένο Arona θα έχει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, ελαφρώς διαφορετικά φωτιστικά σώματα, πιθανόν μεγαλύτερη γρίλια στον πρόβολο και νέο διαχύτη και διαφορετικού σχήματος απολήξεις της εξάτμισης στο πίσω μέρος στην σπορτίφ έκδοση FR.

H παλέτα κινητήριων συνόλων του Arona είναι μοντέρνα και πλήρως εναρμονισμένη με τα νέα όρια ρύπων και έτσι δεν πρέπει να περιμένουμε αλλαγές. Η προσθήκη κάποιων ήπια υβριδικών επιλογών είναι πιθανή αλλά τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι αυτή την στιγμή.

Το ανανεωμένο Arona θα κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις της φίρμας στο Martorell της Ισπανίας, όπως και το τρέχον μοντέλο. Η ανανεωμένη του έκδοση θα φτάσει στις αντιπροσωπείες μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2021.
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto