3 φωτογραφίες »

Οι εικόνες διέρρευσαν στο διαδίκτυο.

Αναβαθμίζει το Model 3 η Tesla

5.793 Επισκέψεις στο άρθρο (12/10/2020)

Η Tesla εργάζεται πάνω στην αναβάθμιση του Model 3 και εικόνες που επιβεβαιώνουν την είδηση έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο.


Αν και οι αρχικές αναφορές που υπήρχαν επί του θέματος έκαναν λόγο πως οι αλλαγές στις οποίες θα προχωρούσαν οι άνθρωποι της αμερικανικής μάρκας θα ήταν τόσο μεγάλες ώστε το μοντέλο να ονομάζονταν «ανανεωμένο», κάτι τέτοιο δε φαίνεται να ισχύει κοιτώντας τις εικόνες.
 
Όπως μπορείτε να δείτε οι αλλαγές φαίνονται να είναι μικρής κλίμακας και περιορίζονται σε ένα σκούρο πλαίσιο παραθύρων, αλλά και μία αναθεωρημένη κεντρική κονσόλα που καλύπτεται από ένα λεπτό φύλλο χαρτιού. Αυτές οι ενημερώσεις είναι σαφώς πολύ μικρές ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξουν και κάποιες ακόμα. Μέσα του εξωτερικού υποστηρίζουν πως μεταξύ των αναβαθμίσεων στο εσωτερικό θα είναι και ένα ανασχεδιασμένο σημείο ασύρματης φόρτισης smartphone, ενώ καινούργια εικόνα θα αποκτήσουν και οι θήκες για τα ποτήρια.
 
Είναι γεγονός πως οι αλλαγές δεν είναι μεγάλες, ωστόσο η Tesla δεν είναι από τις μάρκες που αρέσκεται να προχωρεί σε παραδοσιακές ανανεώσεις κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής ενός οχήματος. Αυτό φαίνεται πως επιβεβαιώνεται για μία ακόμα φορά και μέσω του Model 3, το οποίο θυμίζουμε πως έχει κάνει την εμφάνισή του και στη χώρα μας.
 
Λαμβάνοντας υπόψη ότι το ενημερωμένο Model 3 είναι ήδη σε παραγωγή, φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου προτού η Tesla το κάνει επίσημο.

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center