2 φωτογραφίες »

Υπεύθυνη για το δημιούργημα είναι η KDesignAG.

Το VW Golf GTI έγινε κάμπριο

2.467 Επισκέψεις στο άρθρο (12/10/2020)

Παίρνοντας ως βάση το Audi A3 Cabriolet ένας ευφάνταστος σχεδιαστής θεώρησε καλή ιδέα να δημιουργήσει μία αντίστοιχη έκδοση για Volkswagen Golf GTI. Πως σας φαίνεται το αποτέλεσμα.

Υπεύθυνη για το δημιούργημα είναι η KDesignAG, η οποία λαμβάνοντας υπ` όψιν της πως αμφότερα τα μοντέλα προέρχονται από το VW Group προχώρησε στην ιδέα να τα παντρέψει σε ένα, με το αποτέλεσμα να είναι αυτό το κάμπριο Volkswagen Golf GTI που βλέπετε.
 
Ο υπεύθυνος σχεδιαστής κράτησε αυτούσιο το εμπρόσθιο μέρος του Golf GTI, τα λογότυπα και οπίσθια φωτιστικά σώματα, παντρεύοντάς τα υπόλοιπα μέρη από το A3 Cabrio, συμπεριλαμβανομένου του συνολικού στυλ του πίσω άκρου, του προφίλ και πιθανώς ακόμη και του εσωτερικού, όπως μπορούμε να δούμε η παλαιότερη οθόνη ψυχαγωγίας τοποθετημένη στο πάνω μέρος του ταμπλό.
 
Μιλώντας αποκλειστικά και μόνο για ανεξάρτητο σχέδιο ο καλλιτέχνης δεν μπήκε στον κόπο να κάνει κάποια αναφορά για τα μηχανικά μέρη. Από τη στιγμή όμως που το έχει οραματίσει ως ένα κάμπριο Golf GTI, να πούμε πως στην πραγματική ζωή το hatchback Golf GTI είναι εξοπλισμένο με έναν υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2,0 λίτρων που προσφέρει 245 ίππους και 370 Nm ροπής. Το 0-100 χλμ./ώρα γίνεται σε 6,2 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα ανέρχεται στα 250 χλμ./ώρα.   

Πως σας φαίνεται το τελικό αποτέλεσμα;

Mercedes
test center