Η είδηση αυτή έγινε γνωστή από ένα teaser βίντεο που δημοσιεύτηκε στον ειδικό λογαριασμό του τμήματος R της Volkswagen στο Instagram.

Στις 4 Νοεμβρίου το ντεμπούτο του VW Golf R

1.940 Επισκέψεις στο άρθρο (15/10/2020)

Το ισχυρότερο κομμάτι προκειμένου να συμπληρωθούν τα μοντέλα της 8ης γενιάς του Golf αναμένεται να παρουσιάσει σε λίγες ημέρες η Volkswagen, καθώς η γερμανική μάρκα γνωστοποίησε πως το νέο και πολυαναμενόμενο Golf R θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Νοεμβρίου.

Η είδηση αυτή έγινε γνωστή από ένα teaser βίντεο που δημοσιεύτηκε στον ειδικό λογαριασμό του τμήματος R της Volkswagen στο Instagram. Παραδόξως το εν λόγω βίντεο για κάποιο λόγο δείχνει για αρκετή ώρα και το T-Roc R, ωστόσο στο τέλος του γνωστοποιεί πως το ισχυρό Golf R θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 4 Νοεμβρίου.
 
Για μεγάλο χρονικό διάστημα οι άνθρωποι της Volkswagen εξελίσσουν την ισχυρότερη έκδοση του Golf, το οποίο αναμένεται να προσφερθεί τόσο σε hatchback, όσο και σε wagon (Variant) έκδοση. Αμφότερα τα αυτοκίνητα θα εξοπλιστούν με ένα καταλληλότερο κιτ αμαξώματος που θα τους επιφέρει μία σειρά από αεροδυναμικές βελτιώσεις. Το σπορ στυλ θα συνεχιστεί και στο εσωτερικό, όπου αναμένεται να διαθέτουν σπορ καθίσματα, σπορ τιμόνι και φυσικά το πλήθος των τεχνολογιών που ήρθαν μαζί με το απλό Golf.
 
Στο κομμάτι των κινητήρων το Golf R θα χρησιμοποιεί ένα τετρακύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ 2,0 λίτρων, που αναμένεται να προσφέρει 333 ίππους. Ο τούρμπο κινητήρας θα συνεργάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και φυσικά σύστημα τετρακίνησης.
 
Μετά το ντεμπούτο του το νέο Golf R πιθανότατα θα κυκλοφορήσει το πρώτο εξάμηνο του 2021 στην Ευρώπη.

Πατήστε στο «Προβολή Προφίλ» για να δείτε σε πλήρη έκταση το βίντεο

 

SPRING SEAT
NISSAN